Home / ΔΙΑΦΟΡΑ / Μπασκετική ανάσταση 2011

Μπασκετική ανάσταση 2011

Πιστό στο πνεύμα των ημερών και στην παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, το Age of Basketball, κόντρα στην απαισιοδοξία και τη μιζέρια της εποχής, βρίσκει σήμερα 5 λόγους για μπασκετική ανάσταση:

1. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ελληνικό μπάσκετ εκπροσωπείται στο final-4 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε κλείνοντας… την πόρτα του σπιτιού της στην Μπαρτσελόνα. Ας ελπίσουμε ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα είναι και στον τελικό.

2. Τρεις Έλληνες παίκτες συμπεριλήφθηκαν στην κορυφαία δεκάδα της Ευρωλίγκας και είναι υποψήφιοι για την πρώτη πεντάδα αλλά και το βραβείο του καλύτερου παίκτη.

3. Η Εθνική ομάδα βρίσκεται και πάλι στα χέρια Έλληνα προπονητή. Η επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων θα είναι και πάλι υπόθεση αμιγώς ελληνική.

4. Η Άρτεμις Σπανού αναδείχθηκε ρούκι της χρονιάς στην περιφέρεια του κολεγίου της στο NCAA, ενώ η Μέι Κoτσόπουλος έκανε την πρώτη της χρονιά στην Ευρώπη και έδειξε ότι το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ έχει λαμπρό μέλλον.

5. Το Age of Basketball είναι πλέον το αγαπημένο σας online μπασκετικό περιοδικό. Μια απόλυτα μπασκετική γωνιά έχει το δικό της domain και προσπαθεί να κάνει τη διαφορά.

About nikolask11

Check Also

Αποχαιρετώντας το Ρίο

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ολοκληρώθηκαν και στις δύο εβδομάδες τους ζήσαμε αρκετές συγκινήσεις και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *