Home / NBA / Χυλόπιτα και βέτο

Χυλόπιτα και βέτο

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2007

Ο Κέβιν Γκαρνέτ είναι ο Ζιντρούνας Ιγκλάουσκας των Η.Π.Α.! Ο KG έριξε και νέα χυλόπιτα (όπως κάνει κάθε χρόνο μετά το Σίδνεϊ) στην αμερικανική ομοσπονδία όσον αφορά την πιθανότητα να παίξει στην Ολυμπιάδα, όντας ξεκάθαρος: «Έχω αφιερώσει το χρόνο που μου αναλογεί στην εθνική. Δεν θέλω να το συζητάω. Δεν υπάρχει κανένα θέμα». Αν το έλεγε ο Αρίνας αυτό (χωρίς την πρώτη πρόταση) θα τον έβριζαν για… προδότη της χώρας επί 4 χρόνια. Α, ξέχασα, ο Αρίνας δεν μπορεί να παίξει εθνική. Έχει θέσει βέτο ο Κόμπι.

Κι επειδή το θέμα του Μάρμπερι μας αρέσει, πάμε και στο 3ο επεισόδιο της σαπουνόπερας. Την ώρα που ο Στέφον επέστρεφε στην ομάδα του και δεχόταν να καθίσει στον πάγκο (αλλά να παίξει και 34 λεπτά), οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν τον ΛεΜπρον Τζέιμς για τις φήμες της μετεγγραφής του Μάρμπερι στο Κλίβελαντ. Τι είπε ο Τζέιμς; «Δεν θα άντεχα να έχω έναν τύπο σαν κι αυτόν στην ομάδα μου». Τώρα, αν τολμάει η διοίκηση του Κλίβελαντ, ας τον πάρει. Όσο για τον Μάρμπερι; Οι παίκτες των Νικς ψήφισαν 1 μέρα πριν το ματς με τους Κλίπερς αν θέλουν να επιστρέψει στην ομάδα. Όλοι (μηδενός εξαιρουμένου) ψήφισαν ότι δεν θέλουν να παίξει ο Μάρμπερι. Ο Τόμας, πριν την ψηφοφορία, είχε υποσχεθεί ότι έστω κι ένας από τους παίκτες να μη θέλει τον Μάρμπερι, δεν θα τον έβαζε. Τι έκανε ο Τόμας μετά την ομόφωνη ψήφο; Κράτησε τον Μάρμπερι για 9 λεπτά στο 1ο δωδεκάλεπτο στον πάγκο και μετά τον έβαλε στα 34 από τα υπόλοιπα 39 του αγώνα. Έτσι…

Ο Λέικερς συμφώνησαν με τους Πίστονς για τη μετεγγραφή του Κόμπι Μπράιαντ. Οι Λέικερς θα έπαιρναν τον Ταϊσόν Πρινς, τον Ριπ Χάμιλτον και τον Αμίρ Τζόνσον συν ένα ντραφτ πρώτου γύρου και οι Πίστονς τον Κόμπι. Αλλά ο Μπράιαντ έθεσε βέτο και η μετεγγραφή δεν έγινε.

 

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *