Home / ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2011 / «Πόρτα» από Ραντούλιτσα στην εθνική!

«Πόρτα» από Ραντούλιτσα στην εθνική!

Στ’ αυτιά του δεν μπορούσε να πιστέψει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς την ώρα του τηλεφωνήματος με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Ο Σέρβος σέντερ ακύρωσε δια τηλεφώνου την κλήση του στην εθνική, θέλοντας να αποθεραπευτεί πλήρως από τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν πολύ φέτος.

Ο Ίβκοβιτς, μη συνηθισμένος σε τέτοια συμπεριφορά από τους παίκτες του αντέδρασε άσχημα και μάλλον το θέμα θα έχει συνέχεια αν ο Ραντούλιτσα δεν εμφανιστεί στην πρώτη προπόνηση. Βέβαια, αν η Ομοσπονδία δεν θέλει να το συνεχίσει, ο Ίβκοβιτς είναι στον πάγκο με ημερομηνία λήξης και ο Ραντούλιτσα είναι ακόμα πιτσιρικάς.

Συγκεκριμένα, για το θέμα ο Ίβκοβιτς είπε: «Μίλησα με τον Μίροσλαβ στο τηλέφωνο, μου είπε πως είναι τιμή του να καλείται στην εθνική ομάδα, αλλά αποφάσισε να περάσει τις διακοπές με την οικογένειά του για να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που είχε. Για μένα αυτό είναι έκπληξη, γιατί πρώτη μου φορά στα τόσα χρόνια καριέρας μου ένας παίκτη ακυρώνει τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα μέσω τηλεφώνου. Τον ενημέρωσα πως δεν μπορούμε να δεχτούμε κάτι τέτοιο, μέχρι να εξεταστεί από τους γιατρούς της ομοσπονδίας».

Η συνέχεια… σύντομα, πιθανότατα στο πρώτο ραντεβού των «πλάβι» για το Ευρωμπάσκετ, εκτός αν ο παίκτης κάνει κίνηση σύγκλισης ως τότε. Αν όχι, ο Ίβκοβιτς θα έχει 18 στην προετοιμασία.

 

About nikolask11

Check Also

Κριτική, ξεκατίνιασμα και… ζαχαροπλαστική!

Μπορεί να τελείωσε το Ευρωμπάσκετ, αλλά όπως γίνεται κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν τελειώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *