Home / NBA / «Το μπάσκετ ποτέ δεν έδειχνε τόσο όμορφο»

«Το μπάσκετ ποτέ δεν έδειχνε τόσο όμορφο»

Το καλοκαίρι ήρθε, τα πρωταθλήματα έχουν τελειώσει και πολλοί ήδη αρχίζουν να νιώθουν… στέρηση, ιδίως με την πιθανότητα να μην αρχίσει το NBA φέτος. Όταν ο Μπίλι Χάντερ είπε ότι η σεζόν 2011-12 δεν θα γίνει καθόλου γιατί οι παίκτες δεν θα υποχωρήσουν, πολλοί τρομοκρατήθηκαν για το πώς θα περάσει ο χειμώνας. Κάποιοι άλλοι άρχισαν να βλέπουν WNBA, ενώ υπήρχαν κι εκείνοι που αποφάσισαν ότι ο χειμώνας θα είναι ευρωπαϊκός.

Όμως, ο μπασκετικός κόσμος δεν πρέπει να σκάει για το χειμώνα. Το Λος Άντζελες είναι εδώ και… διδάσκει μπάσκετ ξανά. Σας παρουσιάζουμε το LBL, ή αλλιώς Lingerie Basketball League, δηλαδή Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Εσώρουχα. Ή όπως λέει και το μότο του πρωταθλήματος “where beauty meets the hardwood”, δηλαδή «εκεί που η ομορφιά συναντά το παρκέ» (το λογοπαίγνιο στον αγγλικό τίτλο δεν θα το αναπαράγουμε, το καταλαβαίνετε και μόνοι σας). Η καλτσοδέτα στην μπάλα στο σήμα του πρωταθλήματος δίνει το στίγμα… Ποιο NBA, ποιο λοκάουτ; Όπως λέει και η διαφήμιση του πρωταθλήματος από την οποία προέρχεται ο τίτλος «το μπάσκετ ποτέ δεν έδειχνε τόσο όμορφο»!

 

Τέσσερις ομάδες, όλες από το Λος Άντζελες, οι Beauties, οι Divas, οι Glam και οι Starlets. Το πρωτάθλημα είναι ακριβώς ό,τι λέει ο τίτλος του. Κούκλες με εσώρουχα να παίζουν μπάσκετ.

Μοντέλα, τσιρλίντερς, χορεύτριες, και όχι μόνο, όλες με μπασκετικό ταλέντο και… τον άκρως απαραίτητο ρουχισμό παίζουν μπάσκετ. Στην ιστοσελίδα του πρωταθλήματος με τις παίκτριες (κάντε χάρη στον εαυτό σας και επισκεφτείτε τη) στις πληροφορίες για κάθε κοπέλα υπάρχουν και οι… διαστάσεις της, το χρώμα μαλλιών και ματιών εκτός από το ύψος και το βάρος! Στις περισσότερες κοπέλες υπάρχει και μικρό κειμενάκι με τα ενδιαφέροντά τους και τις ασχολίες τους!

Οι κανόνες είναι περίπου ίδιοι με τους κανόνες σε όλα τα πρωταθλήματα των Η.Π.Α., εκτός από κάποιες μικρές διαφορές: κολεγιακό τρίποντο, 35 δευτερόλεπτα επίθεση, η μπάλα δεν βγαίνει στο πλάι, 10 δευτερόλεπτα για να περάσουν το κέντρο, δύο 20λεπτα ημίχρονο και το… περίφημο Red Light Special. Το κόκκινο κουμπάκι που σου δίνει έξτρα επίθεση 60 δευτερολέπτων σε μια παίκτρια για να βάλει έναν ακόμα πόντο!

Εννοείται ότι το πρωτάθλημα διοργανώνει συχνά… πάρτι σε κλαμπ του Λος Άντζελες, όπου οι κοπέλες φορώντας τις εμφανίσεις τους ή και όχι διασκεδάζουν και… μοιράζουν αυτόγραφα στους φανατικούς του πρωταθλήματος.

Και για όσους πιστεύουν ότι τα κορίτσια δεν παίζουν σκληρά, πάρτε μια γεύση από το παρακάτω βιντεάκι:

Όσον αφορά την παρουσίαση των στολών των ομάδων, το θέαμα ήταν φαντασμαγορικό:

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Σεπτέμβρη και μετά θα γίνει ο τελικός για να αναδειχτεί ο πρωταθλητής. Οι αγώνες γίνονται μια φορά την εβδομάδα. Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 δολάρια για το ένα ματς και 30 για τα δύο παιχνίδια της κάθε εβδομάδας.

Απολαύστε εικόνες από τον κόσμο του LBL εντός κι εκτός παρκέ:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *