Home / ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2011 / Τσικαμπού αντί Ντιο – Η δωδεκάδα

Τσικαμπού αντί Ντιο – Η δωδεκάδα

Ο Στιντ Τσικαμπού είναι ο αντικαταστάτης του Αντουάν Ντιο στη δωδεκάδα της εθνικής Γαλλίας, καθώς ο δεύτερος αποχώρησε με πρόβλημα στη μέση.


«Αργήσαμε μέχρι να κάνουμε την τελική επιλογή μας και επιλέξαμε τον Στιντ Τσικαμπού. Είναι σημαντικό να αντικαταστήσουμε τον Αντουάν που ήταν πραγματικός πλέι μέικερ, ώστε να κρατήσουμε την ισορροπία στο ρόστερ και την ταυτότητά μας ως ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι ο Στιντ είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και ως παίκτης είναι αυτός που χρειαζόμαστε»
, είπε ο Βενσάν Κολέ.

Τα γαλλικά μέσα μιλούσαν για επιλογή του Φαμπιάν Κοζέρ, αλλά τελικά ο Κολέ ενήργησε διαφορετικά (όπως και στην περίπτωση της αντικατάστασης του Τουριάφ). Ο λόγος που δεν κάλεσε τον Κοζέρ, όπως είπε, ήταν ότι δεν ήθελε να καλέσει έναν παίκτη που είχε ήδη αποχωρήσει από την προετοιμασία λόγω τραυματισμού, παρότι πια τον έχει ξεπεράσει.

«Δεν μπορούσα να ρισκάρω με τον πλέι μέικερ, γιατί είναι σημαντική θέση. Ξέρω ότι ο Στιντ δεν ξέρει όλους τους παίκτες μας, αλλά έχουμε χρόνο για να τον κάνουμε να προσαρμοστεί»
, είπε ο Κολέ.

Η δωδεκάδα της Γαλλίας
, όπως έχει διαμορφωθεί μετά τις αλλαγές:

About nikolask11

Check Also

Κριτική, ξεκατίνιασμα και… ζαχαροπλαστική!

Μπορεί να τελείωσε το Ευρωμπάσκετ, αλλά όπως γίνεται κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν τελειώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *