Home / NBA / Το καλύτερο trash-talking… ever!

Το καλύτερο trash-talking… ever!

Το trash-talking στα γήπεδα των Η.Π.Α. έχει πολλές στιγμές που μας έχουν μείνει στην ιστορία. Από παίκτες που αλληλοβρίζονται, μέχρι παίκτες που σκοράρουν συνεχόμενα ο ένας πάνω στον άλλο και ανοίγουν διάλογο, από τον Τζόρνταν που έπαιζε παιχνίδια μυαλού με τους αντιπάλους, ως τον Ρόντμαν που εκμεταλλευόταν την «κακή» περσόνα του για να κομπλάρει τους άλλους παίκτες στη ρακέτα, ή ως τον Μπερντ που… δεν έβαζε γλώσσα μέσα του και έφτασε στο σημείο να πάει στον πάγκο των αντιπάλων σε τάιμ άουτ και να τους πει ακριβώς με τι κίνηση θα τους βάλει καλάθι στην επόμενη επίθεση. Και τώρα, ήρθε η Νταϊάνα Τοράσι να ανεβάσει το trash-talking σε νέα επίπεδα.              

Κατά τη διάρκεια αγώνα των πλέι οφς για το WNBA, η Τοράσι και η Σιμόνε Αγκάστους άρχισαν να μαλώνουν σαν τα κοκόρια, μιας και η Ογκούστους δεν ήθελε να αφήσει την Τοράσι να πάρει καλή θέση πηγαίνοντας στην επίθεση. Οι δυο τους ανταλλάσσουν 2-3 ατάκες, σπρώχνονται, η Αγκάστους κολλάει το κεφάλι της πάνω στην Τοράσι, η οποία σε μια το λιγότερο επική κίνηση τη φιλάει (σχεδόν) στο στόμα και της λέει «There you go baby» (σ.σ. «Ορίστε μωρό μου»).

Οι δυο τους πήραν από ένα φάουλ και το «μανούριασμα» τελείωσε κάπου εκεί με τις δυο κοπέλες, που παίζουν αντίπαλες περίπου 20 χρόνια τώρα, να γελάνε.

Μετά το ματς η Τοράσι ρωτήθηκε για το περιστατικό και απάντησε ειρωνικά: «Απλώς προσπαθούσαμε να κάνουμε γλυκό έρωτα». Η Αγκάστους ανταπάντησε σε αυτό: «Το τανγκό που είχαμε στη φάση, πάντα ήξερα ότι η Τοράζι με ήθελε επειδή είμαι πεντάγλυκη».

Η ομάδα της Αγκάστους, Μινεσότα Λινξ, κέρδισε με 85-62 το ματς επί των Φινιξ Μέρκιουρι της Τοράσι.

Το βίντεο με το περιστατικό:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *