Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2011-12 / Ανακοίνωση για δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ανακοίνωση για δηλώσεις των πρωταγωνιστών

 

Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”: Από την αγωνιστική που διανύουμε και μετά, υπάρχει η σκέψη να καθιερωθούν δηλώσεις πρωταγωνιστών μετά τους αγώνες, από μερικά από τα ματς κάθε εβδομάδας ώστε να εμπλουτιστεί περισσότερο το πρωτάθλημά μας και να γνωριστούμε ακόμη καλύτερα, δυναμώνοντας την «επικοινωνία» ανάμεσα στις ομάδες.

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι, θα σας βρίσκει στο γήπεδο ο άνθρωπος του σάιτ που θα είναι εκεί. Η δήλωση θα γίνεται κάθε φορά από έναν παίκτη ή τον προπονητή των νικητών, επιλογής των ανθρώπων του σάιτ (θα γίνεται προσπάθεια να μην μιλά κάθε εβδομάδα ο ίδιος).

Προς το παρόν, οι δηλώσεις θα είναι μόνο από τους νικητές (και όχι τους ηττημένους), αλλά αν λειτουργήσει σωστά το όλο θέμα, αυτό θα αλλάξει στο δεύτερο γύρο και τα πλέι οφς.

Στις δηλώσεις, προφανώς, μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε για τους παίκτες σας, τους αντιπάλους, μπορείτε να σχολιάσετε τον αγώνα, τη συνέχεια του πρωταθλήματος, την ψυχολογία. Επιτρέπεται το… πλακατζίδικο trash-talking, αλλά απαγορεύεται ρητά να βρίζετε αντιπάλους ή διαιτητές. Αν γίνει κάτι τέτοιο, απλώς θα ενημερωθείτε ότι η δήλωση δεν θα γραφτεί στο σάιτ.

Αν η ιδέα αρέσει και προχωρήσει στην πράξη, τότε στη συνέχεια του πρωταθλήματος υπάρχει η σκέψη να μπει και game preview για ένα ματς κάθε αγωνιστικής που θα κρίνεται από τους διοργανωτές ως «ο αγώνας της εβδομάδας», με παρουσίαση των ομάδων και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές οι Ρούκουνες! – Η τελική κατάταξη

Οι Ρούκουνες κατέκτησαν τον τίτλο στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργάνωσε ο ΝΕΦΟ Νικηφόρος, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *