Home / NBA / Ο ορισμός του… άρρωστου καρφώματος!

Ο ορισμός του… άρρωστου καρφώματος!

Πριν λίγες ημέρες μιλούσαμε για τα καλύτερα facial καρφώματα στην ιστορία του NBA. Την Κυριακή ο ΛεΜπρον Τζέιμς πήδηξε πάνω από τον Τζον Λούκας για να καρφώσει, τροφοδοτώντας αμέσως την αντίδραση των… γραφικών LeBron-lovers* ότι «αν το είχε κάνει ο Μπλέικ Γκρίφιν, τότε θα το συζητούσε όλος ο κόσμος συνέχεια και το NBA θα το έδειχνε από κάθε γωνία». Θα μπορούσαν κάλλιστα… να ζητήσουν κάτι άλλο. Γιατί η επιθυμία τους εισακούστηκε μόλις μία ημέρα αργότερα! Και δικαιολογημένα…  

Ο Μπλέικ Γκρίφιν έκανε αυτό που για πολλούς θα είναι το απόλυτο highlight της φετινής σεζόν, βάζοντας, σε κάθε περίπτωση, τον Κέντρικ Πέρκινς στο Hall of Fame των καλύτερων… πόστερ στην ιστορία του μπάσκετ. Είναι το καλύτερο κάρφωμα της χρονιάς; Κρίνετε μόνοι σας:

Και για τους αγαπημένους μας… LeBron-lovers του AoB (δεν έβαλα το “γραφικούς” εννοείται, γιατί κανείς που διαβάζει AoB δεν είναι γραφικός!) να ξέρουν ότι εισακούστηκε και η άλλη τους «επιθυμία/προφητεία». Το κάρφωμα του Γκρίφιν… από κάθε πιθανή γωνία, «δώρο» από το NBA TV:

* Ορισμός «γραφικός LeBron-lover»: Ο όρος που περιγράφει τον φανατικό οπαδό του ΛεΜπρον Τζέιμς που θέλει ντε και καλά να πείσει την ανθρωπότητα ότι ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο (ήταν, είναι και θα είναι) και έρχεται συνήθως σε σύγκρουση με τον «γραφικό LeBron-hater», που είναι ο φανατικός αντι-οπαδός του ΛεΜπρον Τζέιμς και θέλει ντε και καλά να πείσει την ανθρωπότητα ότι ο Τζέιμς δεν είναι ούτε καν κοντά στο να είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο (δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι).

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *