Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2011-12 / Ανακοίνωση των διοργανωτών για τον πειθαρχικό έλεγχο παικτών

Ανακοίνωση των διοργανωτών για τον πειθαρχικό έλεγχο παικτών

 

Οι διοργανωτές του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» εξέδωσαν ανακοίνωση για τον πειθαρχικό έλεγχο των παικτών και τις ενδεχόμενες τιμωρίες, αλλά και για τις συμμετοχές παικτών. Αναλυτικά:

Ανακοίνωση – Υπενθύμιση

«Με την έναρξη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος μας είναι λογικό τα παιχνίδια να αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα για όλες τις ομάδες όσον αφορά την προσπάθεια τους για την τελική κατάταξη και την κατά το δυνατόν καλύτερη θέση που θα έχει πλεονεκτήματα στην διαδικασία των play offs.

Αυτό όμως δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να ξεφεύγει στην συμπεριφορά του τόσο στην διάρκεια του αγώνα, πόσο μάλλον μετά την λήξη αυτού.

Υπενθυμίζουμε ότι στην προκήρυξη του πρωταθλήματος υπάρχει πρόβλεψη για σύγκληση «ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ» για να αποφανθεί σε θέματα πειθαρχίας και συμπεριφοράς.

Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ανάγκη για να ενεργοποιηθεί αυτή η διάταξη. Δυστυχώς μετά από δείγματα προσβολής προσωπικότητας , από ελάχιστους ευτυχώς, προς συμπαίκτες – αντιπάλους – διαιτητές – γραμματεία είμαστε αναγκασμένοι να σας ζητήσουμε να επιστήσετε τν προσοχή των μελών της ομάδας σε θέματα πειθαρχίας και συμπεριφοράς.

Από την επόμενη αγωνιστική ο διαιτητής και η γραμματεία θα καταγράφουν τυχόν περιστατικά που θα χρήζουν την σύγκληση της πειθαρχικής επιτροπής και να τιμωρούνται οι υπαίτιοι.

Για να συμβάλλουμε στην εξάλειψη του αισθήματος ατιμωρησίας εκ μέρους κάποιων από την επόμενη αγωνιστική θα εκδοθούν δελτία συμμετασχόντων στο πρωτάθλημα «ΠΑΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ», τόσο για την τήρηση των κανόνων όπως αναφέρονται στην Προκήρυξη Πρωταθλήματος αλλά και για να αποφευχθούν φαινόμενα απόπειρας συμμετοχής στο πρωτάθλημα παικτών που δεν αναφέρονται στην λίστα συμμετοχών κάθε ομάδας.

Δείγμα του δελτίου συμμετοχής θα σας αποσταλεί εντός των προσεχών ημερών για την δική σας ενημέρωση αλλά και των συμπαικτών σας.»

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές οι Ρούκουνες! – Η τελική κατάταξη

Οι Ρούκουνες κατέκτησαν τον τίτλο στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργάνωσε ο ΝΕΦΟ Νικηφόρος, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *