Home / NBA / Team Chuck και πολύ πολύ θέαμα!

Team Chuck και πολύ πολύ θέαμα!

Η Team Chuck επιβεβαίωσε ότι ήταν φτιαγμένη πιο λογικά από καλύτερο γενικό διευθυντή και… ταπείνωσε την Team Shaq στο Rising Stars με 146-133 στο πρώτο πιάτο του all-star game του Ορλάντο. Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ νιώθει απόλυτα δικαιωμένος για την τότε ρήση του όταν προσπέρασε Λιν και Ρούμπιο για τον Έρβινγκ «καλοί παίκτες αλλά αν έχτιζα ομάδα θα την έχτιζα γύρω από τον Έρβινγκ», καθώς ο πιτσιρικάς του Κλίβελαντ έκανε απίστευτα πράγματα.

Ο Έρβινγκ τελείωσε τον αγώνα με 34 πόντους έχοντας 8/8 τρίποντα και 4/5 δίποντα, για να κλέψει την παράταση. Από κοντά και ο Τζορτζ με 23 πόντους, ενώ double-double είχαν οι Κάζινς και Τέρνερ. Απ’ την άλλη η Team Shaq είχε 9 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Τόμπσον να έχει 20, ενώ ο Λιν έπαιξε μόλις 9 λεπτά.

Ο Έρβινγκ μετά το 8/8 δεν πετούσε και στα σύννεφα: «Όχι, δεν έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου. Ξέρεις, είναι και λίγο ατυχές ότι ήρθε στο all-star game. Αυτά τα στατιστικά δεν μετράνε στη σεζόν. Αλλά σε τελική ανάλυση είχε πλάκα να παίξω με τόσους ταλαντούχους παίκτες. Οπότε ήταν καλή εμπειρία». Ο Έρβινγκ προφανώς κέρδισε και το MVP του αγώνα.

Ο Τζέρεμι Λιν έπαιξε μόλις 9 λεπτά, μη θέλοντας να κλέψει περισσότερη δημοσιότητα από τους άλλους γκαρντ της ομάδας. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι αρχικά δεν ήθελε να παίξει καθόλου στο παιχνίδι για να μην παίξει 3 ματς σε 3 νύχτες (είχε αγώνες με τους Νικς τις δύο προηγούμενες ημέρες), ενώ μέχρι να γίνει η εξαίρεση και να τον συμπεριλάβουν στο παιχνίδι είχε κανονίσει «διακοπές με την οικογένειά μου σε κάποια τροπική παραλία» για το τριήμερο.

Η βραδιά, όπως εύκολα θα καταλάβατε και από το σκορ, δεν είχε καθόλου άμυνες, αλλά οι αιφνιδιασμοί και τα καρφώματα άφησαν τον κόσμο ευχαριστημένο. Πάρτε μια γεύση από τα ωραίο κάρφωμα του Τζον Ουόλ πίσω από την πλάτη, αλλά και από τις 5 καλύτερες φάσεις του αγώνα (που δεν είναι 5, αλλά 7, και στο νούμερο 2 έχει φάση με… βήματα!):

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *