Home / NBA / Η «Ellen» στο all-star game!

Η «Ellen» στο all-star game!

Η Έλεν ΝτεΤζένερις είναι από τις πιο γνωστές και καλές κωμικούς ηθοποιούς στον πλανήτη, ξεκινώντας από stand-up comedy, περνώντας από ταινίες και φτάνοντας στη δική της εκπομπή, το «The Ellen DeGeneris Show» από το 2003 ως τώρα.

Η καριέρα της είναι τόσο σημαντική, ξεπερνώντας τα όρια της κωμωδίας, που έχει σημαδέψει το παγκόσμιο τηλεοπτικό στερέωμα περισσότερο από κάθε άλλον κωμικό ηθοποιό στην ιστορία, έχοντας τεράστιες κοινωνικές προεκτάσεις. Φέτος, στο πλαίσιο της εκπομπής της, έστειλε τη ρεπόρτερ Έιμι (που «λατρεύει το μπάσκετ, μάλλον λατρεύει τους μπασκετμπολίστες, ας μην κρυβόμαστε») στο Ορλάντο, για να καλύψει το all-star game. Και το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό…

Μπορεί το άρθρο να απευθύνεται ουσιαστικά μόνο στους αναγνώστες του σάιτ που έχουν γνώση της αγγλικής γλώσσας (ζητάμε συγγνώμη και ξέρετε ότι δεν το συνηθίζουμε), αλλά αξίζει τον κόπο.

Guest stars στο βιντεάκι οι Ne-Yo, Κόμον, ΛεΜπρον Τζέιμς, Αντρέ Ιγκουοντάλα, Κέβιν Ντουράντ, Ντιρκ Νοβίτσκι, Ρόι Χίμπερτ, στην «απεγνωσμένη» προσπάθεια της Έιμι να φύγει από το Ορλάντο με έναν από αυτούς:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *