Home / NBA / Η παράσταση του Μέλο!

Η παράσταση του Μέλο!

Την Κυριακή του Πάσχα για τους καθολικούς οι οπαδοί των Νιου Γιορκ Νικς μάλλον ήταν οι πιο ευτυχισμένοι στο NBA. Η ομάδα τους κέρδισε τους πρώτους της Ανατολής, Σικάγο Μπουλς, με 100-99 στην παράταση μετά από μια τρομερή παράσταση από τον Καρμέλο Άντονι. Ο Άντονι τελείωσε τον αγώνα με 43 πόντους, βάζοντας τους 7 τελευταίους της ομάδας του στο 7-0 στο τέλος της κανονικής διάρκειας και τους 5 τελευταίους στο 5-0 για τη νίκη στην παράταση!

Η παράσταση του Καρμέλο ήταν απίστευτη και εννοείται πως ξεκίνησε νέα σειρά συζητήσεων για τη… διαφορά του Άντονι με τον Τζέιμς, ότι ο πρώτος είναι ο καλύτερος clutch σουτέρ του ΝΒΑ μαζί με τον Κόμπι, ενώ ο δεύτερος εξαφανίζεται στα τελευταία λεπτά.

Με τον Μάικ Γούντσον στον πάγκο τους οι Νικς μοιάζουν αναγεννημένοι, είναι στην 7η θέση πλέον με 29-27 και όλα δείχνουν ότι θα μπουν τελικά στα πλέι οφς και θα αντιμετωπίσουν Μαϊάμι ή Σικάγο στον πρώτο γύρο.

Στο ματς με τους Μπουλς, ο Άντονι έπαιξε 47 λεπτά και είχε 43 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα, με 12/26 δίποντα, 4/5 τρίποντα και 7/9 βολές. Δικά του τα δύο σερί των Νικς στο τέλος της κανονικής διάρκειας και της παράτασης. Και στα δύο πέτυχε τρίποντο στο τέλος.

Δείτε το τρίποντο της ισοφάρισης 91-91 για την παράταση:

Δείτε το τρίποντο για το 100-99 και τη νίκη των Νικς στο έξτρα πεντάλεπτο:

Όλη η παράσταση του Καρμέλο Άντονι, οι 43 πόντοι του με το προσωπικό σερί 7-0 από το 84-91 ως το 91-91 και το δεύτερο 5-0 από το 95-99 ως το 100-99 στην παράταση:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *