Home / NBA / Με Ουάτσον η πρωτιά για Μπουλς!

Με Ουάτσον η πρωτιά για Μπουλς!

Με τρίποντο του Σ. Τζ. Ουάτσον οι Σικάγο Μπουλς ισοφάρισαν κι έστειλαν στην παράταση το ματς με τους Μαϊάμι Χιτ για να κερδίσουν εκεί με 96-86 και να κλειδώσουν ουσιαστικά την πρωτιά στην Ανατολή για την κανονική περίοδο. Αυτό σημαίνει ότι αν οι δύο ομάδες φτάσουν στον τελικό της Ανατολής, οι Χιτ θα πρέπει να κερδίσουν μέσα στο Σικάγο, αν θέλουν να αγωνιστούν στους τελικούς NBA.

Οι Χιτ πλέον είναι στο 40-17, οι Μπουλς στο 45-14, δηλαδή 4 νίκες μπροστά, διαφορά που πολύ δύσκολα θα ανατραπεί ως το τέλος με μόλις 7 παιχνίδια για το Σικάγο.

Ο Τζέιμς είχε 30 πόντους στο ματς, αλλά με 11/24 σουτ, ενώ ο Μπος πρόσθεσε 20 και 8 ριμπάουντ με 8/16 και ο Ουέιντ 21 και 10/21. Από εκεί και πέρα κανείς δεν έβαλε πάνω από 4 πόντους για τους Χιτ. Αντιθέτως, οι Μπουλς είχαν τον Ντέρικ Ρόουζ με 2 πόντους και 1/13 σουτ, αλλά πήραν 19 από τον Μπούζερ, 16 από τον Ντενγκ, 17 από τον Κόρβερ με 5/6 τρίποντα, 11 από τον Γκίμπσον και 16 από τον μεγάλο πρωταγωνιστή Ουάτσον.

Οι Χιτ βρέθηκαν και με 10 πόντους μπροστά (50-60) κατά τη διάρκεια του ματς, ενώ με 1/2 βολές του Τζέιμς στα 11 δευτερόλεπτα πήγαν στο 81-84 χάνοντας την ευκαιρία να καθαρίσουν το ματς. Οι Μπουλς έκαναν επαναφορά και από την πάσα του Μπούζερ ο Ουάτσον κάρφωσε τρίποντο για την ισοφάριση στα 2 δευτερόλεπτα. Ο Ουέιντ αστόχησε στην εκπνοή και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου οι Χιτ εξαφανίστηκαν. Στο έξτρα πεντάλεπτο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν εντός παιδιάς ούτε μια φορά, είχαν 2 πόντους όλους κι όλους με 2/4 βολές από Ουέιντ και Μπος, ενώ εντός παιδιάς είχαν 0/5 σουτ και 3 λάθη.

Δείτε το τρίποντο ισοφάρισης του Ουάτσον στο τέλος της κανονικής διάρκειας του ματς:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *