Home / NBA / Metta World… War!

Metta World… War!

Ποιος είδε τον Ειλικρινά Ευχόμενο Παγκόσμια Ειρήνη και δεν τον φοβήθηκε! Οι Λος Άντζελες Λέικερς κέρδισαν στη 2η παράταση τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, πλησίασαν ακόμα περισσότερο στην 3η θέση της κατάταξης ενόψει πλέι οφς, αλλά τα νέα του αγώνα ήταν… η προσπάθεια αποκεφαλισμού του Τζέιμς Χάρντεν από τον Παγκόσμια Ειρήνη.

Θυμούμενος παλιές καλές εποχές, όταν ακόμα λεγόταν Ρον Αρτέστ και όλοι αγαπούσαμε το χαρακτήρα του εκτός από εκείνους που έτρωγαν ξύλο στις εξέδρες, ή εκείνους που έπιανε από το λαιμό στο παρκέ, ο Παγκόσμια Ειρήνη κάρφωσε θεαματικά στον αιφνιδιασμό στο τέλος της δεύτερης περιόδου του αγώνα και μετά, πάνω στον ενθουσιασμό του, είπε να… σκοτώσει τον Χάρντεν!  

Άρχισε να πανηγυρίζει το κάρφωμα, έσκασε και μια αγκωνιά αποκεφαλισμού στον Χάρντεν, ετοιμάστηκε να πλακώσει και τον Ιμπάκα που πήγε να του ζητήσει τα ρέστα (αλλά τη γλίτωσε τελικά) και έδειξε ότι μάλλον κάτι έχει στραβώσει στις συνεδρίες του με την ψυχίατρό του…

Ο Χάρντεν πήγε στα αποδυτήρια, βγήκε να παίξει για το δεύτερο ημίχρονο, αλλά είχε πάθει διάσειση και δεν του το επέτρεψαν, ενώ θα χάσει πιθανότατα και τα επόμενα δύο παιχνίδια των Θάντερ.

Ο Παγκόσμια Ειρήνη (που αποβλήθηκε και περιμένει την τιμωρία του) μετά το ματς είπε ότι… δεν είδε το κεφάλι του Χάρντεν πίσω από τον αγκώνα του, ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι θέλει να «είναι εντάξει το παιδί» και να ξαναπαίξει.

Οι Θάντερ άρχισαν να λένε για επικίνδυνη κίνηση (Μπρουκς), για άθλια ενέργεια (Σεφόλοσα), για ό,τι χειρότερο έχουν δει στην καριέρα τους (Ιμπάκα), ελπίζοντας ότι δεν ήταν εκούσια (Ντουράντ), αλλά οι Λέικερς διαφώνησαν, με τον Κόμπι Μπράιαντ να δείχνει ότι, ναι, έχει φτάσει σε κατάσταση ζεν πλέον, και να λέει πως «μια άτυχη στιγμή δεν μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Όλοι ξέρουν πόσο γλυκός είναι».

Η συνέχεια, πιθανότατα, όταν ανακοινωθεί η τιμωρία του NBA. Δείτε τη φάση να θυμηθείτε περασμένες μεγάλες στιγμές του Παγκόσμια Ειρήνη:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *