Home / NBA / Με το… κάρμα νίκης της Σάρα Τζέι!

Με το… κάρμα νίκης της Σάρα Τζέι!

Οι Μαϊάμι Χιτ κέρδισαν και το 6ο ματς και έκλεισαν τη σειρά με τους Ιντιάνα Πέισερς στο 4-2 για να προκριθούν στα τελικά της Ανατολής όπου περιμένουν έναν εκ των Μπόστον Σέλτικς και Φιλαντέλφια Σίξερς. Μετά το 1-2 των Πέισερς ο Χιτ αντέδρασαν με ιδανικό τρόπο, με τον Τζέιμς και τον Ουέιντ να δείχνουν το σωστό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της σειράς.

Ίσως τους βοήθησε το γεγονός ότι πλέον υπάρχουν πολλοί λιγότεροι «LeBron haters» στον κόσμο. Υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η διάσημη πορνοστάρ Σάρα Τζέι, που είναι πρόθυμη να θυσιαστεί για την ομάδα προκειμένου να αλλάξει το αρνητικό κάρμα των Μαϊάμι Χιτ και να τους βοηθήσει να φτάσουν στον τίτλο.

Γεννημένη στο Μαϊάμι η Σάρα Τζέι αποκάλυψε ότι οι Χιτ είναι η ομάδα της καρδιάς της και δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι αν οι Χιτ πάρουν το πρωτάθλημα θα κάνει στοματικό σεξ σε όλους τους followers της στο Twitter. Αν αναρωτιέστε, η Σάρα Τζέι είχε 200.000 followers στο Twitter, οι οποίοι έχουν γίνει λίγο περισσότεροι από 211.000 μετά την ανακοίνωση.

Τώρα, αν η Σάρα Τζέι έκανε τη δήλωση αυτή για λόγους προβολής ή αν είναι αποφασισμένη να τηρήσει την υπόσχεσή της, μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να το μάθουμε. Και μπορώ να φανταστώ 200.000 ανθρώπους που σίγουρα θα θέλουν να το μάθουν στην πιθανότητα έστω να μην είναι διαφημιστικό τρικ. Ανάμεσά τους και ο… Κάιρι Έρβινγκ, που είναι follower της Σάρα Τζέι στο Twitter, αλλά και πολλοί Έλληνες, καθώς η Σάρα Τζέι έχει πολύ μεγάλη fanbase στη χώρα μας!

Κατά τα άλλα, το… μπαλάκι είναι στα χέρια των ΛεΜπρον Τζέιμς και Ντουέιν Ουέιντ, που από το πουθενά έγιναν οι αγαπημένοι αθλητές ορισμένων. Προς το παρόν, το θετικό κάρμα που έλαβαν από τη Σάρα Τζέι έπιασε τόπο, καθώς μετά το 3ο παιχνίδι πήραν τη σειρά πάνω τους και καθάρισαν τους Ιντιάνα Πέισερς όσο εύκολα αναμενόταν εξαρχής.

Στο 4ο παιχνίδι οι Χιτ ισοφάρισαν τη σειρά σε 2-2 κερδίζοντας με 93-101 με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να έχει 40 πόντους, 18 ριμπάουντ και 9 ασίστ, με τον Ντουέιν Ουέιντ να έχει 30 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τους δυο τους να σουτάρουν 27/50 εντός παιδιάς.

Το 5ο παιχνίδι κύλησε πολύ πιο εύκολα για τους Χιτ, το τελικό σκορ ήταν 115-83 αλλά από το παιχνίδι ξεχώρισε το απίστευτο ξύλο που έριχνε η μία ομάδα στην άλλη και τελικά οδήγησε σε αποβολές ενόψει της συνέχειας (Πίτμαν, Χάσλεμ για τους Χιτ, με τον πρώτο να έχει άλλα 2 ματς στους τελικούς της Ανατολή για να ξεχρεώσει). Τζέιμς και Ουέιντ έβαλαν 58 πόντους (30 και 28), με τον Τζέιμς να αγγίζει το triple-double ξανά με 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Στο 6ο και τελευταίο παιχνίδι οι Χιτ κέρδισαν εκτός έδρας με 93-105 με τον Ντουέιν Ουέιντ να έχει 41 πόντους και 10 ριμπάουντ και τον ΛεΜπρον Τζέιμς 28 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Όπως θα καταλάβατε οι Πέισερς είχαν πρόβλημα στο να περιορίσουν τους δύο αστέρες των Χιτ, με τον προπονητή τους να προσπαθεί να βρει δικαιολογίες για το γεγονός ότι πέτυχε τους Χιτ χωρίς τον Μπος και παρόλα αυτά έχασε με κατεβασμένα τα χέρια τα 3 τελευταία ματς: «Ο Μπος είναι τρομερός παίκτης, αλλά όταν τραυματίζεται αυτό σημαίνει ότι ο ΛεΜπρον και ο Ουέιντ έχουν περισσότερες επιθέσεις στα χέρια τους. Αυτό δεν είναι πλεονέκτημα για μας». Βέβαια, αν την ψάξει κανείς, η φράση αυτή δεν έχει καμία λογική, αλλά στο μυαλό του Φρανκ Βόγκελ ο τραυματισμός του Μπος είναι μάλλον ο λόγος που η ομάδα του αποκλείστηκε. Ό,τι σε βοηθάει να κοιμηθείς τα βράδια μεγάλε…

Μπροστά περιμένουν οι Μπόστον Σέλτικς ή οι Φιλαντέλφια Σίξερς. Για να τα λέμε όλα ο δρόμος των Χιτ ως τον τελικό του NBA μοιάζει ανοιχτός, καθώς ούτε οι Σέλτικς ούτε οι Σίξερς γεμίζουν τόσο το μάτι και ο τραυματισμός του Ρόουζ τελείωσε τους Μπουλς πολύ νωρίς. Βέβαια, όλοι θα ήθελαν να δουν ένα ζευγάρι Χιτ-Σέλτικς στον τελικό Ανατολής, μόνο και μόνο για την κόντρα των δύο.

Πριν κλείσουμε, το βιντεάκι με τη Σάρα Τζέι να (ξανα)λέει ότι θα κάνει στοματικό σεξ σε όλους τους followers της στο Twitter (το επίμαχο σημείο είναι μετά τα 9 λεπτά):

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *