Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Νέα ομάδα και αγώνες στο κλειστό της Ζωφριάς

Νέα ομάδα και αγώνες στο κλειστό της Ζωφριάς

 

Οι διοργανωτές του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» εξέδωσαν ανακοίνωση για την είσοδο νέας ομάδας, 24ης, στο πρωτάθλημα, αλλά και για αγώνες στο κλειστό Ζωφριάς στο Ίλιον. Αναλυτικά:


*Δείτε τις αλλαγές στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής!*

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ομάδα ΤΡΙΠΟΝΤΙΟΙ εντάσσεται στο Πρωτάθλημα «ΠΑΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ». Η συμμετοχή της εν λογω ομάδας δεν θα επιφέρει αλλαγές στο πρόγραμμα, θα αγωνίζεται με τις ομάδες που είχαν ρεπό ανά αγωνιστική.

Μετά από συζητήσεις με τους υπεύθυνους συντονιστές Αθλητισμού στον Δήμο Ιλίου μπορέσαμε να έχουμε αγωνιστικές ώρες στο Κλειστό Γήπεδο Ζωφριας, γήπεδο ΑΕΚ, ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα στην Ελλάδα. Η χρήση του γηπέδου αυτού δεν θα επιφέρει καμία αλλαγή στο κόστος συμμετοχής των ομάδων.

Η ομάδα CREAM TEAM έχει δηλώσει σαν έδρα το γήπεδο αυτό και θα αγωνίζεται κάθε Κυριακή, οι ώρες θα οριστικοποιηθούν σύντομα.

Η ομάδα GASTONE επίσης θα χρησιμοποιεί το γήπεδο αυτό σαν έδρα αγωνιζόμενη εκ περιτροπής κάθε Σάββατο είτε στις 17.00 είτε στις 19.45, ανάλογα τις υποχρεώσεις του γηπέδου.

Η χρήση του γηπέδου της Ζωφριάς από το Πρωτάθλημα μας ολοκληρώνεται με έναν ακόμη αγώνα κάθε Σάββατο, μετά τον πρώτο αγώνα, δηλαδή εκ περιτροπής είτε στις 18.30 είτε 21.15.»

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *