Home / NBA / Άνοιξε λογαριασμό ο Άλεν!

Άνοιξε λογαριασμό ο Άλεν!

Από την αρχή που ο Ρέι Άλεν πήγε στους Μαϊάμι Χιτ είχαμε πει ότι μάλλον θα ξεκινήσει την πιο εύκολη σεζόν της καριέρας του. Με τις αντίπαλες άμυνες να είναι προσαρμοσμένες πάνω σε ΛεΜπρον Τζέιμς και Ντουέιντ Ουέιντ, ένας υγιής Άλεν θα έκανε πάρτι έξω από το τρίποντο. Και ήδη φαίνεται ότι αυτό ισχύει. Στο ματς με τους Νάγκετς, ο Άλεν ήταν ασταμάτητος, πετυχαίνοντας και το… τετράποντο στο τέλος που έδωσε τη νίκη στους Χιτ.      

Ο Τζέιμς έκανε το ντράιβ, ο Σπέλστρα είχε πανέξυπνα στήσει τον Άλεν στη γωνία της πλευράς που θα έκοβε ο Τζέιμς, ο Τζέιμς είδε την προφανή πάσα προς τον συμπαίκτη του και εμπιστεύτηκε το χέρι του καλύτερου τρίποντου στην ιστορία του NBA, ο Μπρούερ μάλλον ένιωσε ένα λαμπάκι κινδύνου να ανάβει μόλις είδε την μπάλα στα χέρια του Άλεν, όρμησε προς τα πάνω του, έσκασε πάνω του, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μετατρέψει το εύστοχο τρίποντο σε καλάθι και φάουλ.

Ο Άλεν είχε 23 πόντους σε 29 λεπτά, 12 πόντους στην τελευταία περίοδο με 6/10 τρίποντα στο ματς. Στο ίδιο ματς ο Μπος είχε 40 πόντους και 7 ριμπάουντ και ο Τζέιμς 20 πόντους, 9 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

Ο Άλεν ως τώρα φέτος έχει 9/16 τρίποντα και 15.7 πόντους μέσο όρο σουτάροντας με 62.5% εντός παιδιάς! Όσο οι Χιτ εκμεταλλεύονται τον 37χρονο Άλεν σωστά, θα έχουν πολλούς «εύκολους» πόντους σε κάθε ματς.

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *