Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Συνάντηση της νέας λίγκας αλλά και με επιτροπή διαιτησίας

Συνάντηση της νέας λίγκας αλλά και με επιτροπή διαιτησίας

Οι διοργανωτές του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» ανακοίνωσαν την ώρα και το μέρος που θα γίνει η συνάντηση των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα με εκπρόσωπο της Επιτροπής Διαιτησίας. Επίσης, ανακοινώθηκαν και οι λεπτομέρειες για τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων του νέου ομίλου της λίγκας. Αναλυτικά:

«Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις 19.30 στην συνάντηση που διοργανώνουμε μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ «Πάνος Ζαχαρογιαννης» και εκπροσώπου της Επιτροπής Διαιτησίας για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν την διαιτησία στο Πρωτάθλημά μας.

Η συνάντηση θα γίνει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, κτήριο «Μέγαρο Μ. Σουλιμιώτη», Σίφνου 8 και Αγίου Γεωργίου.

Στον ίδιο χώρο και μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για την ενημέρωση μας σε θέματα διαιτησίας θα πραγματοποιηθεί και η συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων που θα συμμετέχουν στον Νέο Όμιλο του «Πάνος Ζαχαρογιαννης».»

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *