Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 7ης αγωνιστικής: Δοκιμασίες στην κορυφή

Preview 7ης αγωνιστικής: Δοκιμασίες στην κορυφή

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Με τις ομάδες να καλούνται να δηλώσουν τα τελικά τους ρόστερ στον δεύτερο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» μπαίνουμε στην 7η αγωνιστική. Το πρωτάθλημα μπαίνει στη δεύτερη φάση του, αφού δηλώθηκαν τα ρόστερ και το θερμόμετρο θα ανέβει ακόμα περισσότερο, με τους πρωτοπόρους να δοκιμάζονται.

Το Σάββατο στις 19:30 ξεκινά η δράση με τους Rolling Stones (0-7) να αναζητούν την πρώτη τους νίκη απέναντι στον Ρεμπελιακό (4-2). Χουρδάκης, Χανίδης Φ., Καλογερόπουλος και Ευλογιάς θα τα δώσουν όλα για τη νίκη απέναντι στον Καρρά, τον Ροδίτη Α., τον Λαρεντζάκη και τον Φλόκαλη, που την περασμένη εβδομάδα έκαναν πολύ σημαντική νίκη απέναντι στους Remal Madri, συνεχίζοντας να σκοράρουν σχεδόν κατά βούληση ως τώρα στα παιχνίδια τους.

Στις 21:00 το Σάββατο, οι Halia Mavericks (2-4) κοντράρονται με τους Ασυμβίβαστους (3-4) με τις δύο ομάδες να έχουν ίσο αριθμό ηττών και να τις χωρίζει μια νίκη. Ο νικητής του αγώνα θα βάλει τον αντίπαλό του από κάτω του μετά το ματς, το κίνητρο είναι υψηλό, ο Αγγελονίτης, ο Κλιμαντήρης Σ., ο Αγγελιδέλης και ο Κοκκαλιάρης μαζί με τους υπόλοιπους Halia Mavericks, θέλουν να συνεχίσουν σε νικηφόρο δρόμο απέναντι στους Ανδρικόπουλο Τζ., Τερζή, Σιμιτζή και Λεβεντούρη.

Την Κυριακή στις 14:30 οι Whiskago Bulls (0-5) θα πρέπει να σταθούν όρθιοι απέναντι στους Δικαστές (2-2) για να καταφέρουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Καραΐσκος, ο Μακρυγιάννης, ο Χουδελούδης και ο Φουσέκης θα τα δώσουν όλα απέναντι στους αντιπάλους τους ώστε αυτό το παιχνίδι να σημάνει την απαρχή ανατροπής της εικόνας των Whiskago Bulls στη φετινή σεζόν. Απ’ την άλλη, ο Χατζηγεωργίου, ο Τούμπας, ο Βαζαίος και ο Συκαράς θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες αλλά θα πρέπει να αποδείξουν μέσα στο γήπεδο ότι μπορούν.

Στις 17:30 την Κυριακή οι Buzzer Beeres (5-1) περιμένουν το Μπάχαλο (3-3). Ο Χρυσόστομος, ο Τραχάνης, ο Μπερτσιάς και ο Αρτόπουλος θέλουν να παραμείνουν μία νίκη απόσταση από την κορυφή, αλλά απ’ την άλλη υπάρχει το Μπάχαλο που θα θέλει να βάλει πίσω του τα άτυχα αποτελέσματα, με τον Παραδείσα, τον Καστρίτσιο, τον Ραουάτ Α. και τον Μητρόπουλο να αναζητούν το τρίτο ροζ φύλλο της χρονιάς.

Τη Δευτέρα στις 21:10 τα Κουλουβάχατα (6-0) έχουν σκληρή κόντρα απέναντι στους Remal Madri (1-1) αν θέλουν να παραμείνουν αήττητα και στην κορυφή. Ο Κουμεντάκης, ο Κοκκονίδης, ο Καλλιγάς και ο Καπέλης ξέρουν ότι απέναντί τους θα βρουν μια αρκετά φιλόδοξη ομάδα, θα έχουν το πλεονέκτημα στο ύψος, αλλά η άμυνα των Remal Madri με τον Παπαδόπουλο, τον Μαζιώτη, τον Σεσσάδο και τον Βιλλιώτη θα είναι εκεί για να τους κρατήσει στη διεκδίκηση της νίκης.

Την Τρίτη στις 22:00 οι Fast Break (1-3) και οι Divers (1-4) θα κυνηγήσουν τη δεύτερή τους νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που αυτομάτως θα σημαίνει ότι θα ανέβουν πιο ψηλά από τον αντίπαλό τους στο ματς. Ο Τρίγκας, ο Σιανός Σ., ο Μακρής και ο Γαρέφαλλος θέλουν τη νίκη αυτή, έχοντας ήδη γλυκαθεί από το πρόσφατο νικηφόρο αποτέλεσμά τους. Απ’ την άλλη, ο Τάρλας, ο Κοντσαλάκης, ο Καβρουδάκης και ο Τσάπαλος πάλεψαν σκληρά με τους Byron Celtics και θέλουν αυτή τη φορά η προσπάθεια να συνδυαστεί και με νίκη.

Ματς της αγωνιστικής:
Την Τετάρτη στις 22:00 οι Byron Celtics (3-3) θέλουν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το νικηφόρο σερί τους απέναντι στους Άσσους (3-3) με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στον πίνακα. Οι Byron Celtics μετρούν 3 συνεχόμενες νίκες ήδη, με τον Σαχινίδη σε πολύ καλή κατάσταση και να θέλει μαζί με τους Χανιώτη, Μακρυμίχαλο και Λοΐζο να επεκτείνουν την αλυσίδα ροζ φύλλων. Απέναντί τους, όμως, οι Άσσοι, που με τον Φελεμέγκα, τον Αλευριάδη, τον Τσεκούρα και τον Κούπα δεν θα αφήσουν το ματς να φύγει, καθώς θέλουν αυτή η ισοβαθμία να σπάσει υπέρ τους. Ποιος καλύτερος τρόπος για να κλείσει η αγωνιστική δράση από ένα παιχνίδι απέναντι σε δυο ισόβαθμες ομάδες;

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *