Home / NBA / Σώστε τον κόσμο με τον Ντικέμπε Μουτόμπο!

Σώστε τον κόσμο με τον Ντικέμπε Μουτόμπο!

Ο Ντικέμπε Μουτόμπο είναι γνωστός ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς ψηλούς στην ιστορία του NBA. Τόσο καλός που πολλοί τον κατατάσσουν μέσα στην τριάδα όλων των εποχών μαζί με τον Μπιλ Ράσελ και τον Χακίμ Ολάζουον. Επίσης, είναι ένας από τους μεγαλύτερους φιλάνθρωπους αθλητές που έχει δει ποτέ το NBA, με τεράστια δράση και προσπάθεια να βοηθήσει.

Και, βεβαίως, είναι ο άνθρωπος που έχει δώσει νόημα στο finger waving (ή finger wag) για όλους τους μπασκετόφιλους. Μετά από κάθε τάπα κουνούσε το δείκτη του δεξιά-αριστερά σε δήλωση… άρνησης! Τώρα, μας καλεί να σώσουμε μαζί του τον κόσμο πριν την καταστροφή στις 21 Δεκεμβρίου 2012, σε ένα 8-bit βιντεοπαιχνίδι από την Old Spice!      

Αν πιστεύετε στην προφητεία των Μάγια ότι ο κόσμος θα καταστραφεί στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, τότε η λύση είναι μία: Το «Dikembe MUtombo’s 4 ½ Weeks to Save the World». Εκεί, μαζί με τον 4 φορές Καλύτερο Αμυντικό του NBA, θα προσπαθήσετε να μας σώσετε όλους περνώντας τα επίπεδα του παιχνιδιού και κερδίζοντας περισσότερο χρόνο για τη γη στο ημερολόγιο των Μάγια.

Το παιχνίδι είναι επίτηδες απλό και «old-school», είναι ξεκαρδιστικό, ιδίως τα μέρη που μιλάει ο Μουτόμπο στις εισαγωγές κάθε πίστας. Ο Μουτόμπο έχει μια αποστολή κάθε εβδομάδα, εμπνευσμένη από κάτι που συμβαίνει τώρα στον κόσμο, και γενικά, όλοι ξέρουμε πώς πάει το πράγμα: δεν πρόκειται να κάνουμε δουλειά σήμερα.

Κι αν όλα τα παραπάνω δεν σας έπεισαν, τότε το απόλυτο ατού του παιχνιδιού είναι το ίδιο το… finger wag, ο κέρσορας του ποντικιού μας είναι ο καρπός του Μουτόμπο σε ένα αέναο finger waving!

Το παιχνίδι μπορείτε να το παίξετε εδώ: oldspicesavestheworld.com

Και πριν κλείσουμε, ένα βίντεο που πρόκειται να μας κάνει όλους (όσες φορές κι αν το δούμε) να κάνουμε finger waving στους τοίχους, στο pc, σε όποιον έρθει να μας μιλήσει, ή σε όποιον βρεθεί μαζί μας σε γήπεδο μπάσκετ στο άμεσο μέλλον. Απόλαυση…

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *