Home / NBA / Νίκη για Μπακς με Αντετοκούνμπο! (vid.)

Νίκη για Μπακς με Αντετοκούνμπο! (vid.)

Οι Μιλγουόκι Μπακς διέκοψαν ένα σερί 11 συνεχόμενων ηττών κερδίζοντας με 92-85 τους Μπόστον Σέλτικς, για να πάνε στο 3-13. Ένας από τους πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πήρε 28 λεπτά συμμετοχής, τα περισσότερα από κάθε παιχνίδι ως τώρα στο NBA και έβγαλε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 τάπα!

Ο Αντετοκούνμπο τα περισσότερα που είχε παίξει ως τώρα ήταν τα 22 λεπτά απέναντι στο Μαϊάμι. Ο Έλληνας παίκτης αγωνίστηκε 28 λεπτά απέναντι στους Σέλτικς, είχε 2/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 0/2 βολές, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 τάπα, 10 συνολικά πόντους.

Το ματς ήταν νικηφόρο για τους Μπακς, για τον Γιάννη πιθανότατα άλλο ένα στοιχείο ότι μπορεί να σταθεί από τώρα στο NBA. Σίγουρα θα ήταν ένα μεγάλο σπρώξιμο στην αυτοπεποίθησή του, καθώς από τα προηγούμενα 6 παιχνίδια είχε μείνει στον πάγκο στα 3. Όσο περνάει η σεζόν και οι Μπακς συνεχίζουν το ίδιο μέτρια (που έτσι λογικά θα πάει το πράγμα), θα στρέφονται όλο και περισσότερο στο «project» Αντετοκούνμπο, που ήδη ο κόσμος ζητά επιτακτικά να παίζει περισσότερο. Και αυτό μπορεί να είναι το τεράστιο κέρδος για τον παίκτη φέτος.

Το βίντεο με τα κατορθώματα του νεαρού Έλληνα παίκτη στο ματς, ανάμεσά τους και πολλές ωραίες φάσεις, όπως η διπλή με την τάπα πίσω και το κάρφωμα στον αιφνιδιασμό:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *