Home / NBA / Προφανώς… επιστρέφει!

Προφανώς… επιστρέφει!

Τι κι αν έχει φτάσει 50 χρονών, τι κι αν είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος ομάδας, τι κι αν έχει κρεμάσει τα παπούτσια του εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Όσο ο Μάικλ Τζόρνταν θα μπορεί να πατάει στα δυο του πόδια, δεν θα αποβάλει ποτέ το μικρόβιο του μπάσκετ από τον οργανισμό του. Και όλος ο υπόλοιπος πλανήτης δεν θα αποβάλει ποτέ τη διάθεση να τον βλέπει στα παρκέ. Ξανά και ξανά και ξανά…         

Οι Σάρλοτ Μπόμπκατς ξεκίνησαν αρκετά καλά φέτος, τουλάχιστον σε σύγκριση με τα περασμένα χρόνια. Μπήκαν στη λίγκα με 7-5 και μετά τους πήρε ο κατήφορος. Μετρούν από τις 26 Νοεμβρίου 9 ήττες στη σειρά και προφανώς ο Τζόρνταν είδε και απόειδε και αποφάσισε να βάλει ξανά τα σνίκερς του και να δείξει 2-3 πράγματα στους παίκτες της ομάδας του.

Αν και αυτό αποτύχει, προφανώς… θα επιστρέψει στα γήπεδα. Άλλωστε και ο Μπισμάκ Μπιγιομπό είπε αυτό που θέλαμε όλοι να ακούσουμε: «Μπορεί ακόμα να παίξει. Ειλικρινά, όπως τον είδα, μπορεί. Νομίζω ότι μπορεί ακόμα να παίξει, αν το θελήσει. Ένας 50χρονος να παίζει 25χρονους και να τους παίζει τόσο σκληρά όσο εκείνος… είναι ακόμα πάρα πολύ καλός».

Το βιντεάκι από την προπόνηση των Μπόμπκατς:

Άντε να χάσουν 7-8 ακόμα συνεχόμενα, ώστε να «ψηθεί» για τα καλά ο Τζόρνταν… να βάλει σορτσάκι. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να διδάξει 1-2 πράγματα στους υπερφίαλους αστέρες του σήμερα, να τον δουν λίγο και οι πιτσιρικάδες που δεν τον έχουν δει ποτέ, έστω και στα 50 του, και ο… γνωστός να πει ξανά για «οικονομική αρπαχτή του Τζόρνταν» όπως είχε πει το 2000 όταν ο MJ επέστρεψε στους Ουίζαρντς και… δώριζε όλο το μισθό του σε φιλανθρωπίες.

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *