Home / ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ / Μαγικό φινάλε στον τελικό από Ποντέξτερ-Λιτλ!

Μαγικό φινάλε στον τελικό από Ποντέξτερ-Λιτλ!

Ο τελικός Κυπέλλου Τουρκίας γυναικών έμοιαζε σε πολλά με τον περσινό αντίστοιχο. Οι ομάδες ήταν οι ίδιες, Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε, η έκβαση ήταν η ίδια, η Γαλατά κράτησε το στέμμα της, το αποτέλεσμα σχεδόν το ίδιο, 74-72 φέτος, 76-72 πέρσι, αλλά το θέαμα στο φινάλε ήταν μοναδικό. Κάπι Ποντέξτερ και Σάντσο Λιτλ έγραψαν ένα μαγικό φινάλε στα τελευταία 6 δευτερόλεπτα, σε έναν καυτό τελικό (με παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων, που δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα).

Με 6 δευτερόλεπτα η Ποντέξτερ πήρε την μπάλα μετά από τάιμ άουτ της Φενέρ και με το σκορ στο 72-69 για τις νικήτριες. Ντρίμπλαρε και 1 δευτερόλεπτο πριν το τέλος σκόραρε για τρεις ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 72-72. Όμως, η Λιτλ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Νέο τάιμ άουτ, επαναφορά από τα 9 μέτρα, catch-and-shoot από την Λιτλ και κούπα ακριβώς στην εκπνοή για τη Γαλατά.

Οι δυο μεγάλες παίκτριες ήταν οι πρωταγωνίστριες του αγώνα. Η Ποντέξτερ είχε 19 πόντους με 7/13 σουτ και 2/3 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα. Η Λιτλ είχε 19 πόντους με 8/15 σουτ και 3/6 βολές, 10 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 κλεψίματα, για να πάρει και το MVP μετά τον αγώνα.

Το βίντεο από τα τελευταία δευτερόλεπτα του τελικού:

About nikolask11

Check Also

Η live μετάδοση του final-four Κυπέλλου Γυναικών

Το final four του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών ξεκινά το Σάββατο στην Κω και η ΕΟΚ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *