Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Ανακοίνωση προσθήκης παίκτη

Ανακοίνωση προσθήκης παίκτη

 

Οι διοργανωτές του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με την προσθήκη ενός παίκτη από κάθε ομάδα. Αναλυτικά:

«Μετά από ψηφοφορία των αρχηγών των 24 ομάδων του πρωταθλήματος, εγκρίθηκε η προσθήκη ενός παίκτη σε κάθε ομάδα του πρωταθλήματος. Η προσθήκη του παίκτη για κάθε ομάδα μπορεί να γίνει από την αμέσως ερχόμενη αγωνιστική (Σάββατο 12 Ιανουαρίου), εφόσον προσκομιστούν τα απαραίτητα έγγραφα για τον νέο παίκτη (ταυτότητα, φωτοτυπία ταυτότητας, φωτογραφία), καθώς μόνο με αυτά μπορεί να γίνει δεκτή η προσθήκη του.

Βασική προϋπόθεση για την προσθήκη του παίκτη είναι να τηρηθούν οι όροι που αναφέρονται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος. Δηλαδή, το ρόστερ κάθε ομάδας δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 20 παίκτες (άρα, εάν αριθμεί ήδη 20 παίκτες θα πρέπει να υπάρχει αντικατάσταση για να μπει ο νέος παίκτης). Επίσης, δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα δεν έχουν παίκτες με εν ενεργεία δελτίο στην ΕΟΚ και συμμετοχές στους αγώνες φέτος, με εξαίρεση 2 παίκτες Δ΄ ΕΣΚΑ/ΝΑ για κάθε ομάδα.»

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *