Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 23-27 Μαρτίου: Για να σπάσουν οι ισοβαθμίες!

Preview 23-27 Μαρτίου: Για να σπάσουν οι ισοβαθμίες!

Μια στροφή πριν το τέλος, καθώς σε λιγότερο από 10 ημέρες η κανονική περίοδος στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» έρχεται στο τέλος της. Το προτελευταίο γκρουπάκι αγώνων (χρονικά) περιλαμβάνει παιχνίδι που υπόσχονται να βοηθήσουν στη λύση του βαθμολογικού γρίφου ο οποίος ακόμα υπάρχει παρότι βρισκόμαστε μόλις 14 παιχνίδια πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Το Σάββατο στις 19:30 οι Desperado (8-13) αντιμετωπίζουν τους Gastone (16-5) που μετά την ήττα της Αττικής από τους Barceλιώμα είναι ξανά στην τετράδα. Οι Desperado κυνηγούν να περάσουν τους Nothing But Net, αλλά θα χρειαστούν μία νίκη παραπάνω από τους αντιπάλους τους αφού έχουν χάσει το μεταξύ τους παιχνίδι, Ράγγας, Σεφέρης, Μαυροφρύδης και Βαβίζος θα προσπαθήσουν για τη νίκη. Βέβαια, θα πρέπει να αναγκάσουν τους Gastone σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα (έχει να συμβεί από τις δύο πρώτες εβδομάδες του πρωταθλήματος), με τον Πανδή, τον Καραλή, τον Ζέκιο και τον Μαρίνη να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Πλατεία.

Ματς της εβδομάδας: Τη Δευτέρα στις 21:15 οι Ρούκουνες (11-10) και οι Barceλιώμα (14-7) πιθανότατα θα μας προσφέρουν θέαμα πολύ υψηλής ποιότητας. Και οι δύο κυνηγούν καλύτερο πλασάρισμα με τους Barceλιώμα να βρίσκονται στο κατόπι της οκτάδας μετά και τη μεγάλη νίκη τους επί της Αττικής. Ο Μουχάκης, ο Ηλιάκης, ο Σκαλτσογιάννης και ο Γκότσης θέλουν νίκες και στα δύο τελευταία παιχνίδια τους ώστε να μπορέσουν να μπουν στις 8 πρώτες ομάδες, με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό για τα διασταυρώματα στα πλέι οφς. Απ’ την άλλη, οι πρωταθλητές Ρούκουνες έχουν… αφυπνιστεί για τα καλά πλέον, το κακό ξεκίνημα είναι οριστικά πίσω τους και ο Θεοδωρόπουλος, ο Ρατσιάτος, ο Πανόπουλος και ο Λουπασάκης θέλουν νίκες για να κλείσουν την κανονική περίοδο όσο πιο ψηλά γίνεται και με όσο το δυνατόν καλύτερο momentum πριν ξεκινήσουν τη μάχη για να προστατεύσουν τα σκήπτρα τους.

Στις 22:30 τη Δευτέρα οι Nothing But Net (8-12) θα προσπαθήσουν να αναρριχηθούν στη βαθμολογία απέναντι στους Gademians (14-7) που είναι άλλη μία από τις 4 ομάδες στην ισοβαθμία των 7 ηττών. Κανείς δεν είναι αδιάφορος, οι Nothing But Net έχουν ακόμα 3 παιχνίδια, νίκες σε αυτά μπορούν να τους φέρουν ως και στη 15η θέση, ο Καραμανής, ο Σαπλατέρας, ο Παπαδομανωλάκης και ο Εμμανουηλίδης θα παλέψουν για την πρώτη τη Δευτέρα. Απ’ την άλλη οι Gademians δεν θέλουν να χάσουν έδαφος, θέλουν να τερματίσουν στην οκτάδα και νίκες στα δύο τελευταία τους ματς μάλλον εκεί θα τους φέρουν, με τον Παπασγουρίδη Ε., τον Αθανασόπουλο, τον Αδαμόπουλο και τον Καραγγέλη να το γνωρίζουν.

Την Τρίτη στις 22:30 οι πρώτοι Στιγκιντριακοί (20-2) αντιμετωπίζουν την Τιρινίνι (14-8), σε ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες. Μπορεί οι δύο ομάδες να είναι ουσιαστικά αδιάφορες βαθμολογικά, αφού το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να αλλάξει τη θέση τους στον πίνακα, αλλά έχουν άλλους λογαριασμούς να λύσουν, πιο σοβαρούς, άλλωστε για ένα “κούτελο” ζούμε. Η Τιρινίνι περιμένει έναν… προδότη για να του πάρει άτυπη εκδίκηση, ο Γράψας θέλει να αποδείξει ότι μπορεί στους παλιούς να ήταν αλλιώς αλλά με τους νέους είναι πιο ωραία. Η κόντρα του με τον Λεγάκη μαίνεται εδώ και 2 μήνες με ανελέητο trash-talking κατά τη διάρκεια άσχετων αγώνων των δύο ομάδων αλλά και εκατέρωθεν υποσχέσεις για την… ποσότητα της αποτελεσματικότητας της άμυνας του ενός στον άλλο. Τελευταία, ο αρχηγός της Τιρινίνι αναφώνησε ότι μόνο αυτό το ματς ενδιαφέρει την ομάδα του, Γαλανόπουλος, Αντωνόπουλος, Σταματέρης θυμίζουν στους καινούργιους ότι οι φυγές ξεπλένονται μόνο με αίμα, οι οπαδοί της ετοιμάζουν τα πανό με τα συνθήματα και τυπώνουν 50ευρα με το πρόσωπο του Γράψα. Απ’ την άλλη, η πρωτιά είναι η καλύτερη απάντηση του Γράψα σε όσους άφησε πίσω, ο Γαβρίδης και ο Εγγλέζος θα είναι εκεί για να τον βοηθήσουν στη μάχη της Τρίτης, ενώ πληροφορίες λένε ότι ο Καζάκος ήδη κάνει αφωνία για να είναι πανέτοιμος στο τζάμπολ του αγώνα για καλύτερο σχολιασμό από τον προπονητή της αντιπάλου. Στο τέλος μπορεί να μείνει μόνο ένας (ή 12, ανάλογα ποιος θα κερδίσει).

Την Τετάρτη στις 22:30 οι εBEERοι (14-7) και οι Nothing But Net (8-12) θα αναμετρηθούν στο προτελευταίο παιχνίδι αμφότερων πριν τα πλέι οφς. Οι εBEERοι είναι η 3η από τις 4 ομάδες που βρίσκονται στην ισοβαθμία των 7 ηττών, και αυτοί θέλουν τις δύο νίκες για να κλείσουν θετικά την κανονική περίοδο, ο Γκούσκος Δ., ο Κολυβάς, ο Ζώτος και ο Ρήγας θα προσπαθήσουν για το ροζ φύλλο απέναντι στους Nothing But Net των Φανού, Μπρότη, Παναγιωτόπουλου και Καραμανή. Οι Nothing But Net κυνηγούν την Cream Team και θέλουν να μείνουν πάνω από τους Desperado, οπότε το παιχνίδι αναμένεται αρκετά δυνατό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται από την πρώτη σεζόν στο πρωτάθλημα.

* Η φωτογραφία του άρθρου είναι αρχείου από τις εποχές που το μπάσκετ δεν ήταν επαγγελματικό και οι παίκτες δεν κυνηγούσαν τα περισσότερα λεφτά και τα μεγαλύτερα συμβόλαια, όπως συμβαίνει πλέον…

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *