Home / NBA / Ο Ντιρκ Νοβίτσκι σε αποστολή στο διάστημα!

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι σε αποστολή στο διάστημα!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Βρισκόμαστε μόλις μιάμιση μέρα μακριά από την απογείωση του Ντιρκ Νοβίτσκι με κάμερα στο διάστημα, καθώς οι Μάβερικς το αποφάσισαν! Την Τρίτη στις 15:00 (ώρα Ελλάδας) ο Ντιρκ Νοβίτσκι θα ξεκινήσει το ταξίδι του, με τις ευχές όλων και την ελπίδα ότι θα καταφέρει μετά την απογείωσή του να φτάσει στο διάστημα και να τραβήξει με την κάμερά του εικόνες μακριά από τη γη μας!

Τρελό; Και ο ίδιος ο Νοβίτσκι το ίδιο νόμιζε, όταν ρωτήθηκε «πώς θα σου φαινόταν αν οι Μάβερικς σε έστελναν στο διάστημα;» απάντησε ότι «καλύτερα θα ήταν να βρουν κάποιον άλλο». Όμως, λίγο ήξερε…

Το… bobblehead του Νοβίτσκι αποφασίστηκε από τους Μάβερικς ότι θα γίνει το… πρώτο bobblehead στο διάστημα και ο μεγάλος Ντιρκ μάλλον δεν το είχε δει να έρχεται, όπως φαίνεται και από τη μίνι συνέντευξη παρακάτω.

Έχει στηθεί ολόκληρη σελίδα με αντίστροφη μέτρηση για την απογείωση και όλος ο μπασκετικός κόσμος αναμένει με κομμένη την ανάσα τις πρώτες εικόνες του διαστήματος ως background στο bobblehead του Γερμανού υπερπαίκτη.

Το βίντεο της συνέντευξης από το youtube:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *