Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 6ης αγωνιστικής: Πριν την ολοκλήρωση των ρόστερ

Preview 6ης αγωνιστικής: Πριν την ολοκλήρωση των ρόστερ

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Η στιγμή που οι ομάδες δηλώνουν τα τελικά τους ρόστερ φτάνει στον δεύτερο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» και αυτό κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την 6η αγωνιστική της λίγκας, που ούτως ή άλλως περιέχει πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο στις 19:45, όταν οι αήττητοι Ready 2 fire (4-0) αντιμετωπίζουν τους Whiskago Bulls (0-4). Οι δυο ομάδες μοιάζουν να βρίσκονται στα αντίθετα άκρα του ίδιου χάρακα, αλλά κάθε παιχνίδι ξεκινά από το 0-0 και παίζεται… 5 εναντίον 5. Καραμανιόλας, Κουράκος Αρ., Παππάς, Αντίοχος, θα πρέπει να επιβεβαιώσουν στο γήπεδο ότι καλώς θεωρούνται το φαβορί της αναμέτρησης, απέναντι στον Μακρυμίχαλο, τον Δημπούρλιαγκα, τον Χουδελούδη και τον Γεωργάκη.

Στις 20:45 η ΑΕΚ Περιστερίου (3-1) μετά την ευρεία της νίκη επί των Whiskago Bulls, αντιμετωπίζει τους C-Drifters (2-1) και θέλει να συνεχίσει σε νικηφόρο μονοπάτι. Απ’ την άλλη, Γκότσης, Ξενόφος, Κουτσοβασίλης και Νικολόπουλος, δεν θέλουν να βρεθούν ξανά στη λάθος πλευρά μιας ευρείας νίκης, και θα τα δώσουν όλα απέναντι στους Κουφογιάννη, Παληό, Ιωαννίδη και Καραθανάση.

Ματς της αγωνιστικής:
Συνέχεια την Κυριακή, στις 15:15, οι Δικαστές (2-1) αντιμετωπίζουν τους Buzzer Beeres (4-1), και καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να χάσει την επαφή της με την κορυφή. Οι Buzzer Beeres με τον Τραχάνη, τον Αρτόπουλο, τον Μπέρτσια και τον Σιδερίδη θέλουν να φτάσουν τις 5 νίκες, αλλά δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στους Χατζηγεωργίου, Πρέκα, Μάλλιο, Στρατηγάκο.

Στις 16:30 την Κυριακή, ο Ρεμπελιακός (3-2) έχει πολύ σκληρό τεστ απέναντι στους… καινούργιους Remal Madrid (1-0) που την περασμένη εβδομάδα έδειξαν ότι η άμυνά τους είναι το βασικό τους όπλο. Για να καταλάβετε τι εννοούμε, ο Καρράς, ο Λαρεντζάκης, ο Σαρρής, ο Φλόκαλης και οι άλλοι του Ρεμπελιακού, σκοράρουν 82.0 πόντους ανά αγώνα μέχρι στιγμής, ενώ ο Παπαδόπουλος, ο Μαζιώτης, ο Ρούσσος, ο Βιλλιώτης και οι άλλοι Remal Madrid δέχτηκαν 31 στο πρώτο τους ματς.

Στις 17:00 την Κυριακή, η ΑΕΚ Περιστερίου (3-1) θα προσπαθήσει να ξεπεράσει την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και θα αντιμετωπίσει τους Άσσους (3-2), που θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Πετσανας, Ανανίδης, Καρούσος και Φέτσης, θα έχουν πολλή δουλειά απέναντι στους Άσσους των Φελεμέγκα, Καλοπήτα, Κούπα και Τσεκούρα, στη μάχη για το ροζ φύλλο.

Τη Δευτέρα στις 21:10, οι C-Drifters (2-1) παίζουν δεύτερο παιχνίδι εντός 48 ωρών απέναντι στους Halia Mavericks (1-4) και η παρέα του Κουτσοβασίλη, του Χατζηιωαννίδη, του Μπίτσικα και του Γκότση μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει. Οι Halia Mavericks έκαναν… «χάλια» ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά έχουν ανέβει αρκετά και ο Κλιμαντήρης Δ., ο Κληρονόμος, ο Κοκκαλιάρης και ο Αγγελιδέλης με την παρέα τους νιώθουν ότι ήρθε η ώρα για το δεύτερο ροζ φύλλο.

Στις 22:00 τη Δευτέρα, τα αήττητα Κουλουβάχατα (5-0) θέλουν να μείνουν ακριβώς αυτό απέναντι στους Ασυμβίβαστους (3-3), αήττητα. Όμως, δεν θα είναι εύκολο, ο Ανδρικόπουλος Τζ., ο Λεβεντούρης, ο Ράμμος και ο Κοντογιάννης θα τα δώσουν όλα για την επιστροφή στις νίκες, κάτι που σημαίνει ότι Κουμεντάκης, Καλλιγάς, Μπάιλαν, Κοκκονίδης θα έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν αν θέλουν να προφυλάξουν το αήττητό τους.

Την Τρίτηστις 22:30 οι Fast Break (0-3) και οι Rolling Stones (0-6) γνωρίζουν αμφότεροι ότι στο τέλος της βραδιάς ο ένας από τους δύο θα φύγει από το γήπεδο με το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν, τρόπαιο ανεκτίμητο για όλους. Παυλόπουλος, Τρίγκας, Μακρής και Σιαφλέκης θα τα δώσουν όλα απέναντι στους Χουρδάκη, Σαπουντζή, Ευλογιά και Τακβοριάν, μιας και… the stakes are too high.

Την Τετάρτη στις 22:00, οι Divers (1-3) θα κυνηγήσουν απέναντι στους Byron Celtics (1-3) τη δεύτερή τους νίκη. Οι ομάδες είναι ισόβαθμες και ξέρουν ότι αν θέλουν στο τέλος της χρονιάς να έχουν πλεονέκτημα απέναντι στον άλλον, θα πρέπει να το κερδίσουν την Τετάρτη. Ο Σαχινίδης, ο Μακρυμίχαλος, ο Λοΐζος και ο Κυρούσης με τους υπόλοιπους Byron Celtics γεύτηκαν την πρώτη νίκη της σεζόν την περασμένη εβδομάδα και θα θέλουν να τις διπλασιάσουν απέναντι στους Τσάπαλο, Μανδήλα, Καβρουδάκη, Κοτρόλο και τους άλλους Divers.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *