Home / NBA / Αποκάλυψη AoB: ο παίκτης που λατρεύει ο Ομπάμα!

Αποκάλυψη AoB: ο παίκτης που λατρεύει ο Ομπάμα!

Οι Μαϊάμι Χιτ πήγαν στον Λευκό Οίκο όπως συνηθίζεται για τους πρωταθλητές, φωτογραφήθηκαν με τον πρόεδρο των Η.Π.Α., Μπαράκ Ομπάμα, του χάρισαν μια υπογεγραμμένη μπάλα και μια φανέλα. Η φανέλα είχε το νούμερο «44» και κάποιος αδαής θα πει ότι ήταν επειδή ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ο 44ος πρόεδρος των Η.Π.Α.. Όμως, το Age of Basketball αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που ο Ομπάμα ήθελε τη φανέλα των Χιτ με το νούμερο «44», έναν λόγο πολύ γνωστό μας εδώ στην Ελλάδα…

Οι Χιτ πήγαν στον Λευκό Οίκο, ο ΛεΜπρον είπε «Φίλε, είμαστε στο Λευκό Οίκο! Είναι κάπως σαν… ‘Μαμά, τα κατάφερα!’!», ο Ομπάμα τους… ευχαρίστησε «που παίρνουν το ρόλο τους ως μπαμπάδες (ΛεΜπρον, Ουέιντ, Μπος) σοβαρά», ο Ουέιντ ζήτησε από τη διοίκηση «έχουμε ένα ακόμα 10ήμερο συμβόλαιο ελεύθερο, γιατί δεν φτιάχνουμε τον άνθρωπό μου εδώ;», με τον Ομπάμα να «γράφει» τη μεγαλύτερη… ασέβεια στον Ρέι Άλεν λέγοντας «θα σας ήταν χρήσιμος ένας σουτέρ».

Αλλά όλα αυτά είναι απλώς ορεκτικό. Όλοι κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα και είμαι σίγουρος ότι αδημονείτε να μάθετε το μεγάλο μυστικό. Χωρίς καθυστέρηση, λοιπόν, σας το παρουσιάζουμε και η αλήθεια δεν είναι αυτή που θα περιμένατε όσοι ξέρετε ότι ο Ομπάμα είναι φανατικός οπαδός των Σικάγο Μπουλς.

Όχι, ο λόγος που ο Ομπάμα ήθελε τη φανέλα των Χιτ με το «44» είναι επειδή προφανώς το μπασκετικό του ίνδαλμα ήταν ο παίκτης των Χιτ που έχει φορέσει το «44»:

Ναι, ο δικός μας Ματ Ουόλς παίζει πλέον στη Σαρλερουά με μεγάλη επιτυχία (17.6 πόντους, 9.3 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ, 1.3 κλεψίματα στο πρωτάθλημα), αλλά το 2005-06 είχε παίξει 2 αγώνες στους Χιτ αφήνοντας το στίγμα του στον τώρα πρόεδρο των Η.Π.Α.. Και ο ίδιος ο Ουόλς, άλλωστε, έγραψε στο facebook για το πραγματικό σχέδιο του Ομπάμα με το νο.44:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *