Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 8ης αγωνιστικής: Μετά τη δήλωση των ρόστερ

Preview 8ης αγωνιστικής: Μετά τη δήλωση των ρόστερ

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Με αρκετό ενδιαφέρον μπαίνουμε στην 8η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης». Δύο είναι οι αήττητες ομάδες ως τώρα, δύο εκείνες χωρίς νίκη, οι 3 από τις 4 έχουν αγώνα το Σαββατοκύριακο, με τις υπόλοιπες 13 να βρίσκονται… ανάμεσα αλλά να θέλουν να αλλάξουν τη μοίρα τους με… ανοδικές τάσεις.

Το Σάββατο στις 16:15 οι Ready 2 fire (5-0) αντιμετωπίζουν τους Δικαστές (3-2) και τα έχουμε… πει πολλές φορές για το πόσο γλυκό είναι να είσαι εσύ εκείνος που θα σπάσει το αήττητο μιας ομάδας. Απ’ την άλλη οι Ready 2 fire θέλουν να πλησιάσουν τα Κουλουβάχατα στην κορυφή, να μείνουν αήττητοι και Παππάς, Κουράκος Αν., Κουρνής και Αντωνίου θα θέλουν να τα δώσουν όλα για να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο. Απ’ την άλλη Βλαζάκης, Πανουργιάς, Συκαράς και Τούμπας θα παλέψουν για το ροζ φύλλο και το παράσημο που λέγαμε πιο πάνω.

Ματς της αγωνιστικής: Την Κυριακή στις 12:00 οι Divers (1-5) κοντράρονται με τους Rolling Stones (0-8) και οι δυο ομάδες θα δουν το ματς με τελείως διαφορετικό μάτι. Οι πρώτοι ξέρουν ότι έχουν 3 ήττες λιγότερες και θέλουν να τις κάνουν 4, οι δεύτεροι ξέρουν ότι τις δυο ομάδες χωρίζει μόλις μια νίκη, οπότε έχουν ευκαιρία για το πρώτο τους ροζ φύλλο. Για να έρθει, όμως, αυτό, θα πρέπει ο Ευλογιάς, ο Σαπουντζής, ο Γαλακτερός, ο Χουρδάκης να βρουν τρόπο να σταματήσουν τον Καβρουδάκη, τον Τσάπαλο, τον Μανδήλα και τον Κοντσαλάκη.

Στις 15:15 την Κυριακή, το Μπάχαλο (3-4) θα θελήσει να γλείψει τις πληγές του από τις συνεχόμενες ήττες απέναντι στους Whiskago Bulls (0-6) που μάλλον θα μπουν στο παρκέ με νοοτροπία στο στιλ «Why not us (too)? Why not now?». Βέβαια, αυτό δεν είχε λειτουργήσει καλά για τους Ορλάντο Μάτζικ τότε, αλλά ο Μακρυγιάννης, ο Φουσέκης, ο Γούλας και ο Χουδελούδης θέλουν να έχουν διαφορετική τύχη απέναντι στους Παραδείσα, Μητρόπουλο Ραουάτ Ν. και Καστρίτσιο.

Στις 22:00 την Κυριακή, ο Ρεμπελιακός (5-2) θα νιώθει σαν το γιν στο γιανγκ των Halia Mavericks (2-5), καθώς οι δυο ομάδες έχουν αντίστροφες πορείες ως τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Καρράς, ο Ροδίτης Α., ο Φλώκαλης και ο Λαρεντζάκης θα κοιτάξουν να επιβεβαιώσουν τη βαθμολογική τους θέση, να την ενισχύσουν, να συνεχίσουν να γράφουν πολύ υψηλά σκορ, την ώρα που ο Κοκκαλιάρης, ο Κλιμαντήρης Σ., ο Διακονικολάου και ο Κληρονόμος σίγουρα θα παλέψουν για να μικρύνουν την απόσταση που χωρίς τις δυο ομάδες.

Τη Δευτέρα στις 21:10 οι Άσσοι (3-4) και οι Remal Madri (1-2) έχουν κοινό στόχο, παρότι τους χωρίζουν 4 παιχνίδια μιας και οι δεύτεροι είναι η έσχατη προσθήκη στη λίγκα: και οι δύο θέλουν μετά το ματς να είναι στο 50% το ρεκόρ τους. Χωρίς τον τιμωρημένο Σακελαρόπουλο Αλ. οι Άσσοι με τον Φελεμέγκα, τον Καλοπήτα, τον Τσεκούρα και τον Κούπα, θα προσπαθήσουν να σβήσουν τις μνήμες της ήττας της περασμένης εβδομάδας απέναντι στον Παπαδόπουλο, τον Μαζιώτη, τον Σελλάκη και τον Βιλλιώτη.

Την Τρίτη στις 22:30 οι Fast Break (2-3) θέλουν να παραμείνουν στο νικηφόρο μονοπάτι που έχουν ανοίξει τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Όμως, βρίσκονται μπροστά σε μια πολύ δύσκολη πρόκληση, καθώς απέναντί τους θα βρουν τους Buzzer Beeres (6-1) που, παρά το μινιμαλιστικό ρόστερ τους, είναι πολύ ισχυροί και το αποδεικνύουν κάθε εβδομάδα. Ο Παυλόπουλος, ο Τρίγκας, ο Σιανός Σ., ο Σπηλιωτόπουλος, θα πρέπει να βγάλουν νέους λαγούς από το καπέλο τους αν θέλουν να φύγουν με το ροζ φύλλο απέναντι στον Τραχάνη, τον Μπερτσιά, τον Χρυσόστομο και τον Αρτόπουλο.

Τέλος, την Τετάρτη, στις 22:00, οι Byron Celtics (4-3) θέλουν απέναντι στους C-Drifters (2-3) να… συνεχίσουν να επιβεβαιώνουν το πόσο πλασματική ήταν η θέση τους όταν βρίσκονταν στο 0-3. Μετά από 4 συνεχόμενες νίκες ο Γκίκας, ο Σαχινίδης, ο Ρούσσος και ο Μακρυμίχαλος σίγουρα θα είναι ακόμα διψασμένοι για περισσότερες, αλλά για να τις καταφέρουν θα πρέπει να σταματήσουν τους C-Drifters του Γκότση, του Ξενόφου, του Μπιράκου και του Κουτσοβασίλη.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *