Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 9ης αγωνιστικής: Στο δεύτερο μισό της σεζόν

Preview 9ης αγωνιστικής: Στο δεύτερο μισό της σεζόν

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Σημαντική αυτή η εβδομάδα για τον δεύτερο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης». Κάτι η ανακοίνωση των ρόστερ, κάτι η ανακοίνωση του συστήματος των πλέι οφς, κάτι το γεγονός ότι η 9η αγωνιστική σηματοδοτεί το πέρασμα στο δεύτερο μισό της λίγκας, είναι σίγουρο ότι μπροστά μας έχουμε μια αρκετά ενδιαφέρουσα αγωνιστική δράση. Η παρέα έχει δέσει ήδη, το απαραίτητο «trash talking» στο γκρουπ των διοργανωτών έχει αρχίσει και ο δεύτερος όμιλος μοιάζει να ζεσταίνεται για τα καλά.

Αρχή στην αγωνιστική δράση το Σάββατο στις 19:45, όπου οι αήττητοι Ready 2 fire (6-0) θα έχουν δύσκολη κόντρα απέναντι στους Remal Madri (2-2). Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκη, το δέλεαρ του να συνεχίσεις αήττητος είναι σχεδόν τόσο ισχυρό όσο και εκείνο του να σπάσεις το αήττητο ενός αντιπάλου σου, όλα μας προϊδεάζουν για ντέρμπι. Ο Παππάς Σ., ο Κουράκος Αν., ο Βαραμέντες και ο Καραμανιόλας θα πρέπει να προσπαθήσουν αρκετά να διαφυλάξουν το αήττητό τους απέναντι στον Μαζιώτη, τον Παπαδόπουλο, τον Σελλάκη και τον Αλαφούζο.

Την Κυριακή η αρχή θα γίνει νωρίς, στις 12:00 οι Buzzer Beeres (7-1) και οι Halia Mavericks (2-6) θα είναι η καλύτερη παρέα στον πρωινό καφέ των ξενυχτισμένων του Σαββάτου. Οι πρώτοι δεν θέλουν να χάσουν την επαφή με την κορυφή, με τον Χρυσόστομο σε τρομερή κατάσταση και τους Μπερτσιά, Τραχάνη, Βλαχάκη να ακολουθούν, θέλουν τη νίκη. Οι Halia Mavericks δεν τα κατάφεραν στον τελευταίο τους αγώνα, αλλά είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, με τον Κοκκαλιάρη, τον Μανούσο, τον Κλιμαντήρη Δ. και τον Διακονικολάου να ξέρουν ότι η νίκη περνάει μέσα από τη διάρκεια στον αγώνα.

Στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ρεμπελιακός (6-2) και οι Άσσοι (3-5) θα είναι το καλύτερο χωνευτικό σε μια μπασκετική ημέρα. Ο Ρεμπελιακός με τον Καρρά, τον Φλώκαλη, τον Κοντογεώργη και τον Κατσαφάρο θέλει να συνεχίσει με νίκες για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή, τη στιγμή που οι Άσσοι θέλουν να ξεχάσουν την πρόσφατη ήττα τους στο τελευταίο σουτ από τους Remal Madri και ποιος καλύτερος τρόπος για την παρέα των Καλοπήτα, Τσεκούρα, Φελεμέγκα και Αλευριάδη, από ένα ροζ φύλλο;

Αγώνα την Κυριακή έχει και στο Περιστέρι (γηπ. Μπόθου) όπου στις 16:45 η ΑΕΚ Περιστερίου (5-1) κοντράρεται με το Μπάχαλο (4-4) και προσωπικά, πολύ θα ήθελα να είμαι στο γήπεδο. Ποιος ο λόγος; Μπορεί να μην επισημάνει το παιχνίδι ως το ματς της αγωνιστικής (ας όψεται το επόμενο), αλλά περιμένω πολύ σκληρό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία, εξίσου δυνατές όμως. Η ΑΕΚ Περιστερίου έχει μπει πολύ καλύτερα στη σεζόν και με τους Καραθανάση, Παληό, Καρούσο και Φέτση θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Απ’ την άλλη, ο Παραδείσας είναι σε εκπληκτική κατάσταση για το Μπάχαλο, με τους Καστρίτσιο, Ψιλόπουλο Α., Παπαδόπουλο να τον συνεπικουρούν.

Ματς της αγωνιστικής: Τη Δευτέρα στις 21:10 οι Whiskago Bulls (0-7) και οι Rolling Stones (0-9) και ισχύει αυτό που λέμε… εδώ είμαστε. Οι δυο ομάδες δεν έχουν νίκη ακόμα και όποιος περιμένει κάτι λιγότερο από το 100% και από τις δύο πλευρές στο γήπεδο, μάλλον δεν έχει καταλάβει το βαθμό στον οποίο το ροζ φύλλο είναι το «Άγιο Δισκοπότηρο» για κάθε αγωνιζόμενο. Μόνο μία θα φύγει με τη νίκη από το γήπεδο και θα πετάξει από πάνω της το βάρος του «0». Χουδελούδης, Μακρυγιάννης, Δημπουρλιάγκας και Καραΐσκος το ξέρουν πολύ καλά αυτό, όπως απ’ την άλλη το ίδιο συμβαίνει και με τους Γαλακτερό, Χατζηιωάννου, Καλογερόπουλο, Χουρδάκη και τους υπόλοιπους Rolling Stones.

Τη Δευτέρα, αγώνα έχει. Στις 20:15 οι Fast Break (2-4) και οι Ready 2 fire (6-0) θα παίξουν τα ρέστα τους όπως φαίνεται από το (πλακατζίδικο) trash talking που έχουν αρχίσει. Οι Ready 2 fire έχουν κι άλλο ματς ως τότε, οπότε δεν ξέρουν από τώρα αν θα φτάσουν εκεί αήττητοι, όμως αυτό δεν νομίζω να μειώσει την όρεξη των Παυλόπουλου, Τρίγκα, Μακρή και Σιανού Χ. για νίκη. Απ’ την άλλη, ο Αντίοχος, ο Αντωνίου, ο Κουρνής και ο Παππάς δεν θα παραδοθούν εύκολα ό,τι κι αν έχει γίνει το Σάββατο.

Την Τρίτη στις 22:30 οι C-Drifters (2-4) και οι Ασυμβίβαστοι (4-4) έχουν τις ίδιες ήττες και αμφότεροι καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι το μεταξύ τους παιχνίδι. Οι C-Drifters με νίκη ξεφεύγουν από τους αντιπάλους τους, Γκότσης, Ξενόφος, Κουτσοβασίλης και Τρίαντος θα παλέψουν γι’ αυτό, με τον Ανδρικόπουλο Τζ., τον Κοντογιάννη, τον Ράμμο, τον Μιχαλόπουλο και τους άλλους Ασυμβίβαστους να μην… συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το ροζ φύλλο της νίκης.

Την Τετάρτη η δράση της εβδομάδας κλείνει στις 22:00 με το ματς ανάμεσα στους Δικαστές (3-3) και τους Byron Celtics (5-3). Οι Δικαστές θέλουν να σταματήσουν το νικηφόρο σερί 5 αγώνων των αντιπάλων τους και ο Συκαράς, με τον Βαζαίο, τον Τούμπα και τον Πανουργιά θα παλέψουν για να το καταφέρουν, επιστρέφοντας παράλληλα και στις νίκες. Απ’ την άλλη, οι Byron Celtics έχουν βρει ρυθμό και με τον Σαχινίδη, τον Γκίκα, τον Μακρυμίχαλο και τον Κυρούση θα προσπαθήσουν να μην τον χάσουν, και μαζί με αυτόν και το ροζ φύλλο της νίκης.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *