Home / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Μια μαγική στιγμή στις ζωές τους…

Μια μαγική στιγμή στις ζωές τους…

Η ομάδα σού έχει κλείσει να πας στην όπερα να ακούσεις κλασσική μουσική. Ντύνεσαι καλά, πηγαίνεις, το κάνεις (ας μην κρυβόμαστε) λίγο-πολύ ως αγγαρεία και περιμένεις απλώς να τελειώσει η βραδιά, εκτιμώντας απ’ την μια την κίνηση, αλλά προτιμώντας να έκανες κάτι άλλο. Και ξαφνικά, στη μέση του κοντσέρτου οι μουσικοί αρχίζουν να παίζουν έναν γνώριμο ρυθμό, το κοινό να τραγουδά και σταδιακά να μεταμορφώνεται στους οπαδούς της ομάδας σου και να σε λατρεύει. Οι παίκτες της Εφές είναι σίγουρο ότι δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτή την εμπειρία.      

Η ομάδα της Αναντόλου Εφές, στο πλαίσιο του marketing της, ετοίμασε μια έκπληξη στους παίκτες (σε μια πραγματικά υψηλής ευφυΐας κίνηση, που μας κάνει λίγο να ζηλεύουμε κοιτώντας τα δικά μας), τους οποίους κάλεσε στην όπερα για να παρακολουθήσουν κλασσική μουσική. Τους είπε ότι θα τραβούσε κάποια πλάνα από την εκδήλωση, αλλά εκείνο που δεν τους είχε πει είναι ότι οι 450 άλλοι θεατές στην όπερα ήταν οπαδοί της Εφές, συνεννοημένοι με τη διοίκηση, οι οποίοι σταδιακά άρχιζαν να μετατρέπουν το κοντσέρτο σε ύμνο αγάπης προς τους παίκτες, με άλλους 300 συνολικά ανθρώπους να βοηθούν στο μαγικό αποτέλεσμα που βγήκε προς τα έξω.

Στο ξεκίνημα του βίντεο οι παίκτες μιλούν μετά την παράσταση για την εμπειρία που έζησαν. Ο Ερντέν λέει «είπα ‘Αλλάχ, τι συμβαίνει τώρα; Στην αρχή φοβήθηκα λίγο να ξέρεις’», ο Γκονλούμ «βλέπεις, περιμέναμε ένα κοντσέρτο κλασσικής μουσικής και ντυθήκαμε έτσι, και ξαφνικά… συνέβη», ο Κούγκο «το κατάλαβα πολύ καθυστερημένα (σ.σ. προφανώς γιατί «έπαιζε» με το κινητό του…). Ήταν απίστευτο», ο Γκιουλέρ «όταν πηγαίναμε περιμέναμε ένα ρεσιτάλ κλασσικής μουσικής για καμιά ώρα, που ίσως είναι και λίγο βαρετό για κάποιους από εμάς… τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν», ο Τουντζερί «όλοι οι φίλοι μου με κοίταξαν εκείνη τη στιγμή» αναφερόμενος στο γεγονός ότι το ίδιο τραγούδι είχε τραγουδήσει εκείνος σε ένα άλλο promo της ομάδας.

Το τραγούδι λέγεται «Senden daha güzel» που σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση «καμία πιο όμορφη από εσένα» και το έχει γράψει το rock συγκρότημα Duman.

Οι στίχοι του στο ρεφρέν (για να το κάνουμε και λίγο παρουσίαση Eurovision το θέμα) λένε «δεν έχω δει ποτέ μου, κάποια πιο όμορφη από εσένα, ποτέ μου δεν έχω γνωρίσει κάποια πιο ξεχωριστή από εσένα. Ποτέ μου δεν έχω κοιτάξει άλλη που να μείνει έτσι καρφωμένη στο μυαλό μου, ποτέ μου δεν συνάντησα κάποια πιο όμορφη από εσένα».

Το υπερθέαμα της βραδιάς θα μείνει καρφωμένο για πάντα στο μυαλό των παικτών της Εφές, που ξεκάθαρα δεν θα ξεχάσουν αυτή την επίσκεψη στην όπερα ποτέ τους και θα τη θυμούνται ως μια από τις πιο γλυκές αναμνήσεις της καριέρας τους.

Το promo στο οποίο οι παίκτες της ομάδας είχαν τραγουδήσει το ίδιο κομμάτι (με τραγουδιστή τον Τουντζερί και μέλη της μπάντας τους Γκιουλέρ, Κίνσεϊ, Ακιόλ, Βούγιατσιτς), για να συνδεθεί με την Εφές και την αγάπη οπαδών και παικτών προς την ομάδα:

About nikolask11

Check Also

Το «αχ» της Φενέρ, η κούπα του Μίλος και του Χριάπα!

Μετά από έναν τελικό «for the ages» που λένε και οι Αμερικανοί, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *