Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 16ης αγωνιστικής: Βαθμολογικό ξεκαθάρισμα

Preview 16ης αγωνιστικής: Βαθμολογικό ξεκαθάρισμα

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Προς το τέλος της πλησιάζει η κανονική περίοδος στον δεύτερο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης». Τα παιχνίδια πλέον έχουν ιδιαίτερη σημασία για το τελικό πλασάρισμα των ομάδων, με τα ντέρμπι να διαδέχονται το ένα το άλλο και όλες τις ομάδες να σκέφτονται πια τα πλέι οφς.

Το Σάββατο στις 20:30 οι Ready 2 fire (11-2) και ο Ρεμπελιακός (12-2) κοντράρονται με φόντο τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ο ηττημένος του αγώνα δύσκολα θα μπορέσει να προλάβει την πρωτιά, καθώς θα βρεθεί στις 3 νίκες. Ο νικητής συνεχίζει να ελπίζει, με τα Κουλουβάχατα να είναι, βέβαια, και αυτά στην εξίσωση. Ο Καρράς, ο Κατσάφαρος, ο Φλώκαλης και ο Πλεξουσάκης θα παλέψουν για το ροζ φύλλο απέναντι στους Παππά Σ., Κουράκο Αν., Βαραμέντε και Καραμανιόλα, με τους Ready 2 fire να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Στις 22:00 το Σάββατο οι Remal Madri (6-6) και οι C-Drifters (7-5) αναμένεται να μας προσφέρουν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Οι δυο ομάδες έχουν παίκτες «γνώριμους» μεταξύ τους από τον πρώτο όμιλο, άρα η ένταση της νίκης θα έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Ο Ξενόφος, ο Μπίτσικας, ο Γκότσης, ο Χατζηιωαννίδης και οι υπόλοιποι C-Drifters θα πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι στους Παπαδόπουλος, Μαζιώτη, Γιαννουκά και Μεσσάδο, που αν πάρουν τη νίκη φτάνουν τους αντιπάλους τους στη βαθμολογία και θα έχουν το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Την Κυριακή στις 16:00 οι Δικαστές (5-7) έχουν πολύ σκληρό τεστ μπροστά τους απέναντι στα Κουλουβάχατα (11-2). Οι δυο ομάδες απέχουν στο βαθμολογικό πίνακα, οπότε θέμα ισοβαθμίας δεν τίθεται, αλλά αμφότερες κυνηγούν τους στόχους τους, τα Κουλουβάχατα την πρωτιά, οι Δικαστές την οκτάδα. Ο Τούμπας, ο Χατζηγεωργίου, ο Βαζαίος και ο Συκαράς θα πρέπει να καταφέρουν να ελέγξουν το ρυθμό απέναντι στους Κουμεντάκη, Καλλιγά, Καπέλη και Κοκονίδη, αν θέλουν να μείνουν κοντά στη διεκδίκηση της νίκης ως το τέλος.

Στις 17:30 την Κυριακή στη Ζωφριά οι Divers (3-10) και οι Ασυμβίβαστοι Γαλάτες (6-8) αναμένεται να μας προσφέρουν ένα σκληρό ντέρμπι. Ο Καβρουδάκης, ο Τσάπαλος, ο Μανδήλας και ο Κοτρόλος ξέρουν ότι θα πρέπει να παίξουν πιο σκληρά στην άμυνα, ώστε η επιθετική τους προσπάθεια να πιάσει τόπο, απέναντι σε μια καλή επιθετικά ομάδα, που όμως δεν αρέσκεται σε αιφνιδιασμό, ο Ανδρικόπουλος Τ., ο Σιμιτζής, ο Κοντογιάννης, ο Μιχαλόπουλος και η παρέα τους σκοράρουν αρκετά καλά στο 5 εναντίον 5. Κλειδί οι άμυνες, λοιπόν, με τους Ασυμβίβαστους Γαλάτες να έχουν μια μεγάλη πρόκληση μπροστά τους για το πώς θα σταματήσουν τον Καβρουδάκη.

Στις 18:00 την Κυριακή στο Κάρβουνο οι Rolling Stones (2-12) έχουν την πιο δύσκολη αποστολή απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΚ Περιστερίου (10-1). Οδηγός τους το ματς με τους Buzzer Beeres που τα πήγαν αρκετά καλά, αλλά απέναντι στον Παληό, τον Καραθανάση, τον Ιωαννίδη και τον Καρούσο, θα πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό και τις γρήγορες επιθέσεις της ΑΕΚ Περιστερίου αν θέλουν να μείνουν ανταγωνιστικοί στο ματς. Ο Χουρδάκης, ο Καλογερόπουλος, ο Χανίδης Φ. και ο Παναγιωτόπουλος θα έχουν αρκετή δουλειά και θα πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα αν θέλουν να πάρουν κάτι καλό φεύγοντας από το γήπεδο.

Τη Δευτέρα στις 22:30 οι Halia Mavericks (6-8) κοντράρονται  με τους Byron Celtics (8-6). Αμφότεροι προέρχονται από νίκες, αμφότεροι θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο. Ο Κλιμαντήρης Δ., ο Διακονικολάου, ο Αγγελιδέλης και ο Κυριαζόπουλος θα πρέπει να σταματήσουν τον ανελέητο τρίποντο βομβαρδισμό που εξαπολύουν σε κάθε ματς τους ο Σαχινίδης, ο Γκίκας, ο Μακρύμιχαλος, ο Χανιώτης και η παρέα τους, αν θέλουν να φύγουν από την Καισαριανή με το ροζ φύλλο. Απ’ την άλλη, οι Byron Celtics θα έχουν αρκετή δουλειά στη ρακέτα απέναντι στους δυνατούς παίκτες των Halia Mavericks. Κοιτώντας τη βαθμολογία, καμία από τις δύο ομάδες δεν πρόκειται να μπει χαλαρή στο παρκέ τη Δευτέρα.

Ματς της εβδομάδας: Την Τρίτη στις 22:30, οι Fast Break (5-8) και οι C-Drifters (7-5) κοντράρονται πιθανότατα ως μια τελευταία ευκαιρία των πρώτων για την οκτάδα, ενώ οι C-Drifters, ανάλογα με το τι θα έχουν κάνει στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι τους, μπορεί να ελπίζουν ακόμα για την πρώτη πεντάδα της λίγκας. Ο Παυλόπουλος, ο Τρίγκας, ο Μαργέτης και ο Σιανός Χ. έχουν βελτιωθεί πολύ τον τελευταίο καιρό, το θέμα είναι να αρχίσουν τώρα να έρχονται και τα νικηφόρα αποτελέσματα ενόψει πλέι οφς. Απ’ την άλλη, οι C-Drifters μοιάζουν να έχουν βρει αγωνιστική ισορροπία και δεν παραδίδονται εύκολα σε κανένα παιχνίδι.

Στις 22:15 την Τρίτη η ΑΕΚ Περιστερίου (10-1) θα έχει ένα πολύ δύσκολο τεστ απέναντι στην άμυνα των Remal Madri (6-6). Και οι δύο ομάδες έχουν αγώνες ως τότε, οπότε μπορεί η βαθμολογική τους θέση να έχει αλλάξει προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Το σίγουρο είναι ότι Κουφογιάννης, Φέτσης, Γεωργαλάς και Ανανίδης θα πρέπει να αντέξουν στις σκληρές άμυνες του Παπαδόπουλου, του Σελλάκη, του Σιδηρόπουλου και του Λαμπρούκου αν θέλουν να πάρουν τη νίκη, αλλά και οι Remal Madri να είναι έτοιμοι για να σταματήσουν το γρήγορο ρυθμό της ΑΕΚ αν θέλουν να έχουν τύχη.

Την Τετάρτη στις 22:00 οι Byron Celtics (8-6) κλείνουν την κανονική περίοδο απέναντι στους Rolling Stones (2-12), που επίσης θα δώσουν το τελευταίο τους παιχνίδι πριν τα πλέι οφς. Και εδώ αμφότεροι θα έχουν ήδη αγωνιστεί ως τότε, οπότε θα έχουν και πλήρη εικόνα ως προς το πόσο ψηλά μπορούν να τερματίσουν στην κανονική περίοδο. Οι Rolling Stones θα πρέπει να πάρουν και τα δύο παιχνίδια τους για να έχουν ελπίδες να αποφύγουν τη 16η θέση, ο Δημητρίου, ο Ευλογιάς, ο Σαπουντζής και ο Χατζηιωάννου θα προσπαθήσουν γι’ αυτό, αλλά είναι αρκετά δύσκολο. Απ’ την άλλη, με 2 νίκες ο Σαχινίδης, ο Γκίκας, ο Μακρυμίχαλος, ο Ρούσσος και η παρέα τους θα ξέρουν ότι δεν πέφτουν κάτω από την 8η θέση, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορούν να ανέβουν μέχρι και 6οι. Άρα, θα έχει αρκετό ενδιαφέρον το ματς, αφήστε που κανείς δεν θέλει η τελευταία γεύση που θα του μείνει από την κανονική περίοδο να είναι γεύση ήττας.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *