Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 2ου ματς Α Φάσης: Αγώνας ζωής ή θανάτου!

Preview 2ου ματς Α Φάσης: Αγώνας ζωής ή θανάτου!

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Μία μόνο σειρά έφτασε σε 3ο παιχνίδι στην Α Φάση των πλέι οφς στον δεύτερο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης». Δικαστές και C-Drifters θα μας προσφέρουν αυτό που αποτελεί την πεμπτουσία των πλέι οφς: ένα νοκ άουτ παιχνίδι, το τελευταίο ματς μιας σειράς, το do-or-die ματς. 40 λεπτά, ένας νικητής, ένας στην οκτάδα και ο άλλος να αποκλείεται. Ας τους δούμε!

Δικαστές – C-Drifters
(Σκορ σειράς: 1-1)

Το βράδυ της Μ. Τρίτης στις 22:30, οι Δικαστές και οι C-Drifters θα παίξουν όλη τη χρονιά σε 40 λεπτά, με φόντο την κόντρα με την ΑΕΚ Περιστερίου στην οκτάδα. Η σειρά είναι στο 1-1, αφού οι C-Drifters είχαν κερδίσει το ματς της κανονικής περιόδου, με τους Δικαστές να επικράτησαν στον πρώτο αγώνα της σειράς με 70-64 μετά από τρομερό ντέρμπι.

Το πρώτο παιχνίδι των δύο στα πλέι οφς έληξε με τους Δικαστές να κερδίζουν στη 2η παράταση! Η κανονική περίοδος του αγώνα έκλεισε με τον Πανουργιά να σκοράρει τρίποντο 1 δευτερόλεπτο πριν το τέλος για να ισοφαρίσει για τους Δικαστές στο 57-57 και να στείλει το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο. Εκεί, με 2/2 βολές του Χατζηγεωργίου οι Δικαστές έμειναν για δεύτερη φορά ζωντανοί, ισοφάρισαν σε 62-62 και έστειλαν το ματς σε δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο, όπου κέρδισαν με 70-64 με τους C-Drifters να χάνουν βολές στο τέλος. Οι πρωταγωνιστές του πρώτου αγώνα ήταν πολλοί, δεν είναι τυχαίο αυτό σε σχέση με την εξέλιξη του αγώνα.

Στο σκοράρισμα ο Γκότσης και ο Κουτσοβασίλης είχαν 23 και 17 πόντους αντίστοιχα, με τον Ξενόφο και τον Τσέρτο να προσθέτουν από 9 για τους C-Drifters. Για τους Δικαστές ο Χατζηγεωργίου είχε 30 πόντους, ενώ ο Τούμπας και ο Συκαράς πρόσθεσαν 15 και 13 αντίστοιχα για να βάλει 8 ο Πανουργιάς.

Πού θα κριθεί το τελευταίο ματς της σειράς; Οι Δικαστές θα κληθούν να σταματήσουν και πάλι τα τρίποντα του Κουτσοβασίλη, αλλά και να περιορίσουν τον Γκότση στη ρακέτα, αλλά και τους Ξενόφο, Χατζηιωαννίδη. Απ’ την άλλη ο Χατζηγεωργίου θα είναι ο πρώτος στόχος της άμυνας των C-Drifters, μαζί με τον Τούμπα, τον Συκαρά και τον Πανουργιά. Τα τρίποντα θα παίξουν τον ρόλο τους, οι C-Drifters ουσιαστικά απειλούν από μακριά με τον Κουτσοβασίλη (σχεδόν 3.0 ανά αγώνα) και τον Μπίτσικα, ενώ για τους Δικαστές ο Πανουργιάς και ο Χατζηγεωργίου σουτάρουν καλύτερα από μακριά.

Σίγουρα η φθορά με φάουλ στη ρακέτα θα μετρήσει αρκετά, οι ομάδες έχουν βασικούς σκόρερ εκεί και σε πιθανό ματσάρισμα Γκότση-Τούμπα, πολλά θα κριθούν από το ποιος θα φορτωθεί με φάουλ πρώτα.

Μπορεί το ματς να είναι ένα, μπορεί όλη η χρονιά να παίζεται σε ένα 40λεπτο, αλλά το παιχνίδι θα είναι μακρύ και δύσκολο, η ομάδα που θα κρατήσει την ψυχραιμία και την ηρεμία της θα πάρει το πλεονέκτημα στην περίπτωση που ο αντίπαλός της εγκλωβιστεί σε σπασμωδικές αντιδράσεις ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *