Home / NBA / Μια ιστορική στιγμή στο Boston Garden

Μια ιστορική στιγμή στο Boston Garden

Ημερομηνία: 3 Φεβρουαρίου 2013
Τόπος: γήπεδο TD Garden, Βοστόνη
Χρόνος: ώρα περίπου 13:30 ανατολικής ακτής ΗΠΑ

Σε μια άκρη του πάγκου των Σέλτικς ο Κρις Ουίλκοξ κάνει τις τελευταίες του διατάσεις. Η Βοστόνη φιλοξενεί τους Κλίπερς και το παιχνίδι είναι ντέρμπι από το ξεκίνημά του. Η ιστορία, όμως, σήμερα δε γράφεται στον πίνακα του σκορ. Γράφεται στις ίδιες τις ιστορίες των παικτών.

Μένουν 50 δευτερόλεπτα για το τέλος της 1ης περιόδου και ο Ντοκ Ρίβερς γυρίζει στον πάγκο του και καλεί τον Ουίλκοξ. Στο παρκέ θα συναντήσει το συμπαίκτη του Τζεφ Γκριν και αντίπαλο τον Ρονί Τουριάφ. Έτσι, αυτήν την ώρα, σε αυτό το μέρος, συναντιούνται για πρώτη φορά ταυτόχρονα στο παρκέ 3 επαγγελματίες μπασκετμπολίστες που έχουν επιβιώσει και επιστρέψει δριμύτεροι στην ενεργό δράση μετά από εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα που δείχνει το πόσο πολύ έχει προχωρήσει η ιατρική, ο αθλητισμός, η τεχνολογία, σε συνδυασμό βέβαια και με τη θέληση ορισμένων επίλεκτων αθλητών. Ωστόσο, αν για τον Τουριάφ, για τον Γκριν, για τον Ουίλκοξ το τέλος ήταν καλό, η ιστορία δε γράφτηκε με τον ίδιο τρόπο για τον Κένιον Τζόουνς, τον Κόνραντ ΜακΡέι, τον Χανκ Γκάδερς και πολλούς ακόμα.

Μείνετε συντονισμένοι…

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *