Home / NBA / Κάν’ το όπως ο Ντάρκο (και ο… πρωτοπόρος Ντένις)!

Κάν’ το όπως ο Ντάρκο (και ο… πρωτοπόρος Ντένις)!

Ο Ντάρκο Μίλισιτς έκανε… τη διαφορά στο πρόσφατο παιχνίδι των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, σκοράροντας, αλλά στην μπασκέτα της δικής του ομάδας κατευθείαν από τζάμπολ! Ο Μίλισιτς έγραψε ιστορία αλλά δεν ήταν ο πρώτος που το έκανε, καθώς πολύ νωρίτερα το είχε… καταφέρει ο Ντένις Ρόντμαν.

Συγκεκριμένα, ο Μίλισιτς διεκδίκησε τζάμπολ στη ρακέτα της ομάδας του στην πρώτη περίοδο του αγώνα με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, κέρδισε το τζάμπολ και… σκόραρε στο καλάθι της ομάδας του:

Όμως, περισσότερα από 10 χρόνια νωρίτερα, το ίδιο είχε κάνει και ο Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος μάλιστα δεν έμεινε στο… καλάθι, αλλά το πανηγύρισε δεόντως κιόλας! Το καλάθι ήταν όσο ο Ρόντμαν έπαιζε στους Μπουλς και ήταν σε αγώνα εναντίον των Ιντιάνα Πέισερς. Εκείνο δεν είχε μετρήσει, παρότι ο… Ρέτζι Μίλερ διαμαρτυρήθηκε όσο μπορούσε για να αλλάξει την απόφαση του διαιτητή:

Κι αν πιστεύετε ότι αυτό ήταν το πιο απίθανο καλάθι που ο Ρόντμαν πέτυχε στην πλούσια καριέρα του, δείτε και το παρακάτω καλάθι με το… γόνατο και αποφασίστε μόνοι σας για το νικητή:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *