Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 6ης αγωνιστικής: Επτά ζητούν ηρεμία!

Preview 6ης αγωνιστικής: Επτά ζητούν ηρεμία!

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Ο τρίτος όμιλος του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» βρίσκεται, πλέον, στην 6η του αγωνιστική, με τις ομάδες να κυνηγούν την οκτάδα που οδηγεί στα πλέι οφς και 7 από αυτές να βρίσκονται σε απόσταση μίας νίκης στις θέσεις 4 με 10. Οι νικητές αυτής της εβδομάδας θα αρχίσουν να ανασαίνουν καλύτερα, αλλά μένει να δούμε και αν οι τελευταίοι 4 έχουν ακόμα τις αντιστάσεις να ανέβουν προς τα πλέι οφς. Χρόνος υπάρχει…             

Αρχή στη δράση το Σάββατο στις 19:30, όπου οι Greek Lovers (0-5) θα θέλουν να ξεχάσουν μια και καλή το ματς με την Αττική, απέναντι στον Santa Nionios (3-2) που θέλει να συνεχίσει σε τροχιά πλει οφς. Παρότι οι ομάδες απέχουν αρκετά στον βαθμολογικό πίνακα, το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τις δύο. Ο Santa Nionios με τον Αλεξανδρόπουλο, τον Λέγγα, τον Νυφαδόπουλο και τον Γιαννιώτη θέλει τη νίκη για να ανέβει ψηλότερα και να χτυπήσει την πόρτα της τετράδας, ενώ οι Greek Lovers με τον Μουσινούδη, τον Πούλιο, τον Λιάβαρη και τον Τσιαούση, θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη, ένα ροζ φύλλο είναι πάντα το καλύτερο βάλσαμο για τις μπασκετικές πληγές.

Την Κυριακή στις 17:00, οι Houston Robes (1-4) και ο Γ.Σ.Π. (2-3) ξέρουν ότι ο νικητής του αγώνα θα βάλει από κάτω του τον αντίπαλό του στη βαθμολογία. Αν ο Γ.Σ.Π. κερδίσει, τότε θα ξεφύγει ουσιαστικά τρεις νίκες από τους αντιπάλους του, καθώς θα έχει και το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας, και ο Κολοβέρος, ο Στασινός, ο Νταγκίνης και ο Νεράτζης θα θέλουν να δώσουν στην ομάδα τους τη νίκη. Αν απ’ την άλλη οι Houston Robes πάρουν το ροζ φύλλο, θα φτάσουν τους αντιπάλους τους, ο Γκουμάκης, ο Κισκήρας, ο Κουμπάρος και ο Δράκος θα κάνουν τα πάντα για να το καταφέρουν.

Στις 20:00, οι Gunners (1-4) έχουν μπροστά τους μια πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι σε έναν εκ των πρωτοπόρων και αήττητων, τους Run ‘n’ Gun (5-0). Ο Πανδής, ο Πλευριάς, ο Πάλλας και ο Περρής θέλουν να κρατήσουν στην κορυφή τους Run ‘n’ Gun και θα θελήσουν να επιβάλουν το ρυθμό τους για να τα καταφέρουν, με αρκετό τρέξιμο και πολλά εύκολα καλάθια. Αυτά ακριβώς καλούνται να σταματήσουν οι Gunners αν θέλουν να έχουν ελπίδα στο ματς, ο Τσάπαλος Φ., ο Τσάπαλος Μ., ο Στύλλος και ο Σαρρής θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Αγώνες η Κυριακή έχει. Εκεί στις 13:00 η Gauls Team (0-4) θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη απέναντι στην σταθερή Havana Rum (3-2) που κυνηγά τα πλέι οφς. Η Gauls Team έχει μείνει αρκετά πίσω και αν θέλει να βρεθεί στα πλέι οφς θα πρέπει να αρχίσει να κερδίζει, ο Τζώρτζης, ο Δούσκος, ο Παούρης και Μίντουλας ξέρουν ότι η αρχή πρέπει να γίνει τώρα. Απ’ την άλλη, η Havana Rum με τον Δραβίλα, τον Μπακαυγά Α., τον Χιώτη και τον Ραδόπουλο, πηγαίνει πολύ καλά και ξέρει ότι μια νίκη ακόμα θα σταθεροποιήσει ακόμα περισσότερο τη θέση της μέσα στην οκτάδα.

Ματς της αγωνιστικής: Στις 14:45 η Τερψιθέα (2-3) και οι Ροζ Πάνθηρες (2-3) θα κατέβουν στον αγώνα με ελάχιστα να τους χωρίζουν και κοινό στόχο, τη νίκη. Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες και με την ίδια συνολική διαφορά πόντων, βρίσκονται στις παρυφές της οκτάδας και αμφότερες ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το μεταξύ τους παιχνίδι. Ο Φαουζί, ο Χατζάκης, ο Αγγελίδης και ο Μανιφάβας θα κυνηγήσουν το ροζ φύλλο για την Τερψιθέα, με τους Μαλτέζο, Γουρνέλο, Κατσιράκη και Ζοτάι να βρίσκονται απέναντί τους με πρόθεση να τους εμποδίσουν.

Στις 16:30, ο Γ.Σ. Κυψέλης (5-0) έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στους Rockets (2-2). Και οι δύο ομάδες στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους πέτυχαν θεαματικές νίκες, και οι δύο ομάδες θα θέλουν να συνεχίσουν σε νικηφόρα μονοπάτια στο εξής. Ο Γ.Σ. Κυψέλης με τον Δόξα, τον Σταθόπουλο, τον Σαμορέλη και τον Ανυφαντάκη θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητό του απέναντι στον Μπαμπούνη, τον Τσάφο, τον Τσουρά και τον Τσιρίδη, που θα κάνουν τα πάντα για να φορέσουν στο πέτο τους το παράσημο του να σπάσουν σε κάποιον από τους πρωτοπόρους το αήττητο.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *