Home / NBA / Πόστερ για το 1-1!

Πόστερ για το 1-1!

Αυτό που δεν κατάφεραν στο πρώτο παιχνίδι οι Ιντιάνα Πέισερς το πέτυχαν στο δεύτερο, κερδίζοντας τους Μαϊάμι Χιτ με 93-97 εκτός έδρας για να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1. Πλέον, αν καταφέρουν να προστατεύσουν την έδρα τους θα βρεθούν αυτοί στους τελικούς του NBA, αποκλείοντας τους πρωταθλητές.

Βέβαια, η σειρά έχει πολύ δρόμο ακόμα, οι Χιτ είχαν βρεθεί στη λάθος πλευρά σπασίματος έδρας και στα ματς με τους Μπουλς, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει στους Πέισερς ότι δεν πρέπει να ονειρεύονται. Στο δεύτερο παιχνίδι ο Ρόι Χίμπερτ ήταν καταπληκτικός, είχε 29 πόντους και 10 ριμπάουντ με 10/15 σουτ και 9/10 βολές, συν τρομερή παρουσία και στις δύο πλευρές του γηπέδου στη ρακέτα. Οι 20 πόντοι που έβαλε μέσα από τη ρακέτα στο ματς είναι ρεκόρ καριέρας για τα πλέι οφς, ενώ είναι ο 2ος παίκτης στην ιστορία των Πέισερς μετά τον Ζερμέν Ο’ Νιλ που έχει τουλάχιστον 29 πόντους και 10 ριμπάουντ σε αγώνα πλέι οφς.

Απ’ την άλλη, ο Ρέι Άλεν είχε 0/2 τρίποντα, ο Σέιν Μπατίερ 0/3 σουτ, ενώ Μπος και Ουέιντ είχαν 12/28, με τον Τζέιμς να είναι ο μόνος που ξέφυγε από τη μετριότητα. Μπατίερ και Άλεν έχουν 1/12 τρίποντα στη σειρά με τους Πέισερς, ενώ μαζί είχαν 4/20 στην κανονική περίοδο απέναντι στους Πέισερς. Πάνω που στις Η.Π.Α. άρχισαν οι συζητήσεις για το αν ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ο πιο clutch παίκτης στη λίγκα, ο Τζέιμς έκανε 2 λάθη στο τελευταίο λεπτό του ματς, ενώ είχε κάνει 7 λάθη στο τελευταίο λεπτό των προηγούμενων 125 αγώνων πλέι οφς που είχε παίξει.

Οι Πέισερς ζουν το όνειρό τους και το κάρφωμα του Πολ Τζορτζ πάνω στον Κρις Άντερσεν είναι αυτό που τους οδηγεί στην Ιντιάνα. Ο Birdman τα έχασε, το κάρφωμα στο τέλος της 3ης περιόδου, πραγματικά ήταν τρομερό:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *