Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 12ης αγωνιστικής: Νέα κορυφή, νέες ορέξεις στους υπόλοιπους!

Preview 12ης αγωνιστικής: Νέα κορυφή, νέες ορέξεις στους υπόλοιπους!

Αλλαγή στην κορυφή είχαμε την περασμένη εβδομάδα στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιαννης» με το ενδιαφέρον να αναθερμαίνεται στη μάχη στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Πολλά τα ντέρμπι και αυτή την εβδομάδα, στη 12η αγωνιστική, με τους πρωτοπόρους, πια, Στιγκιντριακούς να δοκιμάζονται απέναντι στους πρωταθλητές Ρούκουνες, αλλά και αρκετές ακόμα ενδιαφέρουσες μονομαχίες λίγο πριν την αλλαγή του έτους.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο στις 19:30 , όπου οι Gastone (7-2) θα αναμετρηθούν με την Ήρεμη Δύναμη (2-9). Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζουν άλλες 15 ανάμεσά τους στη βαθμολογία, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι το ματς θα είναι και εύκολο. Η Ήρεμη Δύναμη ήταν αρκετά ανταγωνιστική απέναντι στην Αττική την περασμένη εβδομάδα, ενώ με ρόστερ 20 παικτών είναι πάντα… μυστήριο ποιοι θα εμφανιστούν για να παίξουν. Με τον Χάχαλη Β., τον Ανυφαντάκη, τον Γρίβα, τον Μπίτσικα, θέλουν να κοντράρουν τους Gastone, που με τον Πανδή να ηγείται και τους Καραλή, Πλευριά και Ροντογιάννη να ακολουθούν ανεβαίνουν συνεχώς στο βαθμολογικό πίνακα μετρώντας ήδη 7 συνεχόμενες νίκες.

Στις 21:00 με τον αγώνα ανάμεσα στους εBEERους (8-2) και την Κάτω Γειτονιά (3-8). Τις δυο ομάδες χωρίζουν πολλά, πρώτα απ’ όλα το αγωνιστικό στιλ. Οι εBEERοι είναι η πιο γρήγορη ομάδα του πρωταθλήματος, στηρίζεται στην εκρηκτική της περιφέρεια, με τον Αλεβίζο και τον Χαντόπουλο να ηγούνται, και τον Ζώτο με τον Χανιωτάκη στη φροντ λάιν να βοηθούν ώστε να βγαίνουν οι «αγαπημένοι» αιφνιδιασμοί για να ελέγχουν εBEERοι τον ρυθμό. Απέναντί τους η Κάτω Γειτονιά με τον Λιακόπουλο να δεσπόζει στην φροντ λάιν της, και τους Μαυράκη, Φωτιάδη Χ., Κωνσταντόπουλο να καλύπτουν την περιφέρεια. Προφανώς, ο έλεγχος του ρυθμού θα παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο, αν θα τρέξουν οι εBEERοι ή αν θα βρει τρόπο να κυριαρχήσει στη ρακέτα ξανά η Κάτω Γειτονιά.

Την Κυριακή στις 12:00 ξεκινά το πρόγραμμα, με τον αγώνα ανάμεσα στους Jets (7-4) και την Drink Team (2-9), αγώνας που ανήκει στη 15η αγωνιστική. Και οι δύο προέρχονται από ήττα, και οι δύο θα θέλουν να γλείψουν τις πληγές τους και μια νίκη είναι ο καλύτερος τρόπος. Ο Μπελαλής, ο Ονουφρίου, ο Κιούσης και ο Καλογρίδης θα πρέπει να βρουν τρόπο να σταματήσουν τους Γιαννιτσιώτη Β., Λαζάρου, Παραγιάννη, Μπεκρή, για να πάρουν το ροζ φύλλο.

Ματς της αγωνιστικής: Επόμενο παιχνίδι αυτό στις 18:15 ανάμεσα στους Barceλιώμα (6-4) και την Τιρινίνι (7-4), τις ομάδες των δύο πρώτων MVP του πρωταθλήματος, Κουσούλη Α. και Μουχάκη, των δύο παικτών που με την παρουσία τους σημάδεψαν περισσότερο από κάθε άλλον το πρωτάθλημα στις δύο πρώτες χρονιές του. Το ματς αναμένεται πολύ ενδιαφέρον, με την Τιρινίνι να προέρχεται από τη νίκη επί των Alley Ουπς και με τον Λεγάκη, τον Παντελή, τον Αντωνόπουλο και τον Κουτέλα να θέλει να χτίσει πάνω σε αυτήν, ενώ τους Barceλιώμα, να έρχονται από την πιο ευρεία νίκη τους στα δύο χρόνια στη λίγκα, +51 με τους Τριπόντιους, και με τον Ταμβάκη, τον Μαντάκο, τον Μενεξιάδη και τον Μαρκάκη να θέλουν άλλο ένα ροζ φύλλο για να ρίξουν την αντίπαλό τους από κάτω τους στη βαθμολογία.

Στις 19:45 , οι Θαλασσόλυκοι (6-5) θα αντιμετωπίσουν την Πλατεία (1-10), που τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίζεται όλο και καλύτερη και κοντράρει ομάδες πολύ ψηλότερά της στη βαθμολογία, δείχνοντας πόσο κλειστό είναι στην πραγματικότητα το πρωτάθλημα. Με τον Λέντζο Γ., τον Καραγιαννίδη Γ., τον Τεντόμα και τον Δασκαλάκη, οι Θαλασσόλυκοι θα προσπαθήσουν να ξεχάσουν την ήττα από τους Gademians, αλλά απέναντί τους θα βρουν τον Χρυσούλα Χ., τον Σκοπελίτη, τον Μπαλή Ε. και τον Σαντικτσή, που δεν θα αφήσουν το μας ως το τέλος του.

Στις 21:15 είναι το τελευταίο παιχνίδι και είναι ο αγώνας ανάμεσα στους πρωταθλητές Ρούκουνες (5-6) και τους πρωτοπόρους Στιγκιντριακούς (9-1). Δεν γίνεται καλύτερα από αυτό δηλαδή. Η παρέα του Γράψα απ’ την μία, με τον Εγγλέζο, τον Γρυπάρη, τον Νούκα και τον Γαβρίδη έτοιμο σε κάθε ματς να αγνοήσει τον τραυματισμό του για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του αν χρειαστεί, με τον Θεοδωρόπουλο, που βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση, τον Καραμπάτσο, τον Πανόπουλο, τον Τοπαλίδη και τον Μητρόπουλο απ’ την άλλη.

Αγώνες η Κυριακή έχει και στη. Στις 14:30 η Havana Rum (4-7) θα αντιμετωπίσει τους Zeppelin (6-5) που δεν θέλουν να χάσουν άλλο έδαφος στη μάχη για τα ανώτερα στρώματα της βαθμολογίας. Ο Τσαντζαλής, ο Παπαδάτος, ο Κουτσός και ο Θωμάς θα πρέπει να βρουν τρόπο να σταματήσουν τον Παπαδημητρίου, τον Χιώτη, τον Δραβίλα και τον Μαγιάτη, σε ένα ματς αρκετά αμφίρροπό.

Στις 16:00, η Cream Team (4-6) υποδέχεται τους Τριπόντιους (1-8), οι οποίοι θα θέλουν να ξορκίσουν το φάντασμα της προηγούμενης επίσκεψής τους εκεί. Και οι δύο θέλουν τη νίκη, και οι δύο προέρχονται από ήττα, οπότε μην περιμένετε χαλαρό παιχνίδι για κανέναν. Ο Χασιώτης, ο Ράλλης, ο Παβατζόγλου και ο Χασόγιας αν θέλουν να πάρουν το ροζ φύλλο θα πρέπει να βρουν τρόπο να σταματήσουν τους Ζήση Γ., Βαμβακά, Ζούλια, Κοτσιώτα και τους υπόλοιπους της Cream Team.

Τελευταίο ματς της ημέρας, στις 19:00, ανάμεσα στους S-Parta BC (8-3) και τους Desperado (6-5). Νίκη και για τους δύο την περασμένη αγωνιστική, σε αγώνα, μάλιστα, που έγινε στη Ζωφριά. Καλές οι αναμνήσεις, ακόμα καλύτερη η επανάληψή τους, ιδίως τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές. Ο Κατσιαβάρας, ο Σεφέρης, ο Κορκονδείλας και ο Βαβίζος θα πρέπει να αναχαιτίσουν τους Κοτρώνη Κ., Ορνιθόπουλο, Κουζοβουνά και Κουκάκη για να πάρουν για τους Desperado το ροζ φύλλο.

Αγώνα έχουμε και τη Δευτέρα, στις 22:30. Οι Alley Ουπς (9-2) δεν θέλουν ούτε καν να διανοηθούν ότι υπάρχει περίπτωση να επαναληφθεί η… λήψη κίτρινου φύλλου για δεύτερη εβδομάδα, αλλά θα πρέπει να κερδίσουν τους Gademians (6-5) που είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικοί και προέρχονται και από τη νίκη επί των Θαλασσόλυκων στο τέλος. Ο Κουλούπης, ο Τσιριγώτης, ο Καμζέλας και ο Παρασκευόπουλος θα έχουν πάρει από τον προπονητή τους οδηγίες για το πώς θα σταματήσουν τον Τρουλάκη, τον Αθανασόπουλο, τον Κοζαδίνο και τον Παπασγυρίδη Ε., το θέμα είναι τι γνώμη θα έχουν και οι αντίπαλοι για το αν θα τους το επιτρέψουν! Αναμένεται σκληρό ντέρμπι!

Η αγωνιστική κλείνει την Τρίτη στις 22:30, στο γήπεδο του Αγ. Νικολάου, με τον αγώνα ανάμεσα στους Nothing But Net (3-7) και τη Σοφοκλέους (1-9). Οι ομάδες δεν απέχουν πολύ στη βαθμολογία, πολλά εξαρτώνται από το ρόστερ που θα κατεβάσουν οι Nothing But Net στο ματς. Ο Βαγιάνος Δ., ο Παπαδομανωλάκης, ο Φανός και ο Παναγιωτόπουλος, θέλουν βοήθεια από τους συμπαίκτες τους, για να κάμψουν την αντίσταση του Βουλέλλη, του Περιστεράκη, του Ίσαρη και του Δημούλη.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *