Home / NBA / Σοκ! Οι εξωγήινοι απάγουν παίκτες και απειλούν τη γη!

Σοκ! Οι εξωγήινοι απάγουν παίκτες και απειλούν τη γη!

Πραγματικό Space Jam déjà vu! Τα νέα είναι ανατριχιαστικά για το μέλλον του πλανήτη μας. Αυτά που βλέπαμε πριν από 17 χρόνια στο Space Jam και γελούσαμε, πια είναι εδώ και μας έχουν γυρίσει μπούμερανγκ, με τον πλανήτη να ετοιμάζεται για την πιο δύσκολη σύγκρουση. Και χωρίς τον Μάικλ Τζόρνταν στο ρόστερ του! Πλέον είναι επιβεβαιωμένο ότι οι εξωγήινοι απαγάγουν παίκτες και τους μελετούν για να μάθουν περισσότερα για το ταλέντο τους και, προφανώς, να βρουν τις αδυναμίες τους ώστε να μπορούν να μας κερδίσουν στη διαγαλαξιακή μπασκετική μάχη. Πώς αλλιώς μπορούν να εξηγηθούν, άλλωστε, τα όσα έζησε ο Μπαρόν Ντέιβις;                

Οι άνθρωποι του «The Champs Podcast» δεν μπορούσαν καν να φανταστούν τι τους περίμενε όταν στις 11 Ιουλίου κάλεσαν τον Μπαρόν Ντέιβις στην εκπομπή τους για συνέντευξη. Τα πρώτα λόγια του 34χρονου Ντέιβις… ανατριχιαστικά: «Με απήγαγαν εξωγήινοι. Σοβαρά. Περίπου πριν δύο εβδομάδες».

Όταν ξεπέρασαν το σοκ οι οικοδεσπότες τον ρώτησαν αν αστειευόταν. Όμως οι λεπτομέρειες του Ντέιβις… έπεισαν και τον πιο σκεπτικιστή για το αληθινό της εμπειρίας του: «Ήμουν στο δρόμο μου από το Λας Βέγκας προς το Λος Άντζελες. Ήμουν λίγο κουρασμένος, ήμουν λίγο σκατά, βλέπω αυτό το φως και σκέφτομαι ‘θα είναι κανένα τεράστιο φορτηγό’».

Και συνέχισε: «Όμως, το επόμενο πράγμα, φίλε, που κατάλαβα, ήμουν μέσα σε αυτό το μεταλλικό πράγμα. Ξαφνικά με περικύκλωσαν κάτι γαμ*μένοι άνθρωποι με τρελό παρουσιαστικό οι οποίοι ήταν μισοί άνθρωποι μισοί σαν γαμ*μένοι άσχημοι μαλ*κες!». Το πράγμα γίνεται σοβαρό, αφού ο Ντέιβις περιγράφει τους εξωγήινους ακριβώς όπως όλοι μας ξέρουμε ότι είναι εξωτερικά: γαμ*μένοι άσχημοι μαλ*κες.

Το θέμα είχε και συνέχεια: «Μου ψαχούλευαν τη μύτη και με κοιτούσαν μέσα τα μάτια. Μου είχαν τα χέρια, ξέρεις, δεμένα, και το επόμενο πράγμα που κατάλαβα, ήμουν στο γαμ*μένο Μοντεμπέλο φίλε, γυρνώντας στο Λ.Α.. Και ήταν 4 το ξημέρωμα!».

Βέβαια, οι εξωγήινοι μπορεί να βρήκαν και τον μάστορά τους καθώς, όπως λέει ο Ντέιβις, «Δεν νομίζω ότι ήταν απαγωγή, φίλε. Νομίζω ότι ήταν σαν… επειδή τώρα, ξέρεις, επέστρεψα και, ξέρεις, είμαι, ξέρεις πιο οξυδερκής και τέτοια, ξέρεις τι λέω; Ξέρεις, σα να συγκρατώ όλες τις πληροφορίες». Σαφές…

Το μόνο που μένει να εξακριβωθεί πια είναι αν το Tweet που ανέβασε ο Μπαρόν Ντέιβις μία ημέρα αργότερα «Το πράγμα με τους εξωγήινους είναι πλάκα» προήλθε επειδή πέρασε η επήρεια αυτού που είχε πάρει και ντράπηκε, ή επειδή, γνωστός πλακατζής, έκανε από την αρχή πλάκα, ή επειδή τον πίεσαν μυστικές κυβερνητικές οργανώσεις να διαψεύσει τα όσα έζησε…

Σε κάθε περίπτωση, αν απαχθεί και δεύτερος παίκτης στο εγγύς μέλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να καταστρώνουμε σχέδια για μια πανεθνική ομάδα, ώστε να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο όταν έρθει η ώρα!

Αυτό που μας έχει αφήσει όλους άφωνους και μας έχει βάλει σε σκέψεις, πάνω απ’ όλα, για τα σατανικά σχέδια των εξωγήινων, αλλά και για το γεγονός ότι έχουν ακόμα να μάθουν πράγματα για το μπάσκετ, είναι το γιατί επέλεξαν τον Μπαρόν Ντέιβις και όχι κάποιον άλλο. Γιατί όχι τον Τζόρνταν, ας πούμε, τον Τζέιμς, ή τον Νοβίτσκι; Έστω να πάρουν πίσω τον Ντένις Ρόντμαν για να τους δώσει αναλυτική έκθεση των όσων πέρασε στο διάστημα που βρέθηκε εδώ.

Όμως, χάρη στον Μπαρόν Ντέιβις όλοι ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν, το αιώνιο ερώτημα απαντήθηκε. Ας αρχίσουμε να προετοιμάζουμε την άμυνά μας, ας προμηθευτούμε μπόλικο χαρτί υγείας (κλασσικό σύνδρομο φόβου πολέμου στην Ελλάδα) και ας τσεκάρουμε καλού κακού άλλη μια φορά (κρατώντας σημειώσεις τώρα) ταινίες όπως το Space Jam, το Mars Attacks!, το Independence Day, τα Men in Black, τον Πόλεμο των Κόσμων, τα Alien, τα X-Files (duh…), το Predator (must-watch για την προσωπική υπέρβαση που μπορεί να κάνει ο καθένας μας), το The Thing, ή έστω οι αιώνια αισιόδοξοι το E.T., το Contact και το K-Pax και οι πιο ρομαντικοί το Πέμπτο Στοιχείο.

Νίκος Κουσούλης

 

Σοκ! Οι εξωγήινοι απαγάγουν μπασκετμπολίστες και απειλούν τη γη!

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *