Home / NBA / Ο 50άρης Τζόρνταν καρφώνει και κυνηγά τον Dr.J!

Ο 50άρης Τζόρνταν καρφώνει και κυνηγά τον Dr.J!

Αν κάποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία για το προφανές, ότι δηλαδή ο Μάικλ Τζόρνταν θα ήταν… Air και στη δεύτερη πεντηκονταετία της ζωής του, μπορεί πια να χαλαρώσει ήρεμος ότι πήρε την απάντησή του. Ο Μάιλ Τζόρνταν έγινε 50 ετών στις 17 Φλεβάρη, αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε αυτή την εβδομάδα απ’ το να καρφώσει κατά τη διάρκεια του «Michael Jordan Flight School», την ώρα που έπαιζε με παιδάκια και έκανε την πλάκα του.

Το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας, ο Τζόρνταν σπάει πλάκα με τα παιδάκια, περνάει και καρφώνει… εξίσου για πλάκα:

Όπως άλλωστε είχε κάνει και στα 48 του, στο fantasy camp για τους οπαδούς των Μπόμπκατς, προφανώς χωρίς καν ζέσταμα:

Βέβαια, ο Τζόρνταν έχει άλλο στόχο, να καρφώνει σε 13 χρόνια, αφού σε πρόσφατο ντοκιμαντέρ είδαμε τον 63χρονο Τζούλιους Έρβινγκ να καρφώνει. Εννοείται ότι ο MJ δεν μπορεί να τον αφήσει να «κερδίσει» αυτή την άτυπη μάχη.

Πάντως, με αφορμή το βίντεο αυτό, το ESPN ανέβασε δημοσκόπηση για το αν ο Τζόρνταν θα μπορούσε να σταθεί στο NBA στα 50 του αν έπαιζε ως ρολίστας για κάποια λεπτά σε κάθε ματς. Από τους 30.000 περίπου που είχαν απαντήσει όταν γράφονταν αυτές οι γραμμές, το 47% πίστευε πως “ναι” και το υπόλοιπο 53% προφανώς προσπάθησε να τον κάνει να θέλει να επιστρέψει για να τους το δείξει…

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, έκλεισαν 10 χρόνια από το τελευταίο παιχνίδι του Τζόρνταν στο NBA, ήταν 16 Απριλίου του 2003, απέναντι στους Σίξερς, είχε 15 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Ο Τζόρνταν κάρφωσε στα 50, κοντά στα 50 του είχε καρφώσει και ο Ουίλτ Τσέιμπερλεν, μόνο που εκείνος το είχε χαρεί μάλλον… περισσότερο, καθώς είχε αποφασίσει να διαλύσει τον δημοσιογράφο με τον οποίο έπαιζε για πλάκα:

Την ίδια ώρα ένας άλλος (σύγχρονος) αστέρας προσπαθεί να χτίσει το μύθο του. Ο Κέβιν Ντουράντ θέλει να δείξει ότι είναι πιο κακός απ’ όσο όλοι νομίζουν, με τη Nike να τρέχει καμπάνια «KD is not nice», τον ίδιο να παίρνει 12 τεχνικές ποινές μέσα στη σεζόν (ρεκόρ καριέρας) και το ξεκαρδιστικό αποκορύφωμα… να ταπώνει με λύσσα πριν μερικές ημέρες πεντάχρονα παιδάκια:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *