Home / NBA / Ο προπονητής του ΛεΜπρον στο flopping αποκαλύπτεται!

Ο προπονητής του ΛεΜπρον στο flopping αποκαλύπτεται!

Οι μεγάλοι παίκτες δουλεύουν κάθε πλευρά του παιχνιδιού τους. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό, δεν θα μπορούσε να αφήσει κάτι στην τύχη. Έτσι, με αφορμή το καλοκαίρι που είναι καιρός και για λίγη πλάκα, πάμε στο θέμα του flopping, όπου ο Τζέιμς έχει τη βοήθεια ειδικού προπονητή, ο οποίος τον μαθαίνει τα μυστικά του… βουτήματος, έχοντας πια ιδρύσει την ακαδημία «flop like a pro», δηλαδή βούτα σαν επαγγελματίας! «Είναι ο μαθητής-αστέρι μου», δηλώνει για τον Τζέιμς!

Όπως λέει ο ίδιος ο… Φρανκ Κάλχουν «είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό, αλλά έχω διδάξει όλους του floppers του NBA πώς να το κάνουν, τον Τζινόμπιλι, τον Πολ Πιρς εγώ τον δίδαξα πώς να βουτάει, αλλά προφανώς, ο μαθητής-αστέρι μου είναι ο ΛεΜπρον. Ο καλύτερος βουτηχτής που έχω διδάξει ποτέ. Αν με ρωτάτε, θεωρώ ότι ήταν ούτως ή άλλως ένας αρκετά καλός παίκτης, αλλά ήθελε να προσθέσει το flopping στο παιχνίδι του για να το εκτινάξει σε τελείως διαφορετικό επίπεδο. Τα αποτελέσματα νομίζω μιλάνε από μόνα τους. Και, φίλε, ξέρει πώς να το πουλάει! Μιλάμε υπάρχουν φορές που βουτάει στο παρκέ και δεν υπάρχει κανένας ούτε καν κοντά του, και πάντα θα πάρει το σφύριγμα».

Ο Τζέιμς, όπως θα καταλάβατε, έχει την τιμητική του στο σατυρικό βιντεάκι, με τον Κάλχουν να συμπληρώνει: «Θυμάμαι μια φορά που ήταν σε φόρμα πραγματικά. Ήταν στην προθέρμανση όταν έκαναν σουτάκια, έπεσε στο παρκέ χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Οι διαιτητές το είδαν και έδωσαν διπλή τεχνική ποινή στον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς. Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Ο Κάλχουν συνεχίζει στο παραληρηματικό βιντεάκι: «Είναι οι μέθοδοί μου αποτελεσματικές; Δεν ξέρω, ρωτήστε τον ΛεΜπρον. Όχι, καθίστε, δεν μπορείτε, είναι απασχολημένος να παίζει στους τρίτους του τελικούς σε τρία χρόνια (σ.σ. το βίντεο γυρίστηκε τον Ιούνιο)».

Και κλείνει για την κληρονομιά που θέλει να αφήσει στο μπάσκετ: «Ελπίζω οι επόμενες γενιές παικτών να πέφτουν στο παρκέ σαν γυναίκες που λιποθυμούν. Αυτή θα είναι η κληρονομιά μου».

Το ξεκαρδιστικό χιουμοριστικό βιντεάκι:

Για να πάρετε και μια ιδέα γιατί ο Τζέιμς είναι το poster-child του flopping:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *