Home / NBA / Στιγμές καριέρας

Στιγμές καριέρας

Το ρεκόρ πόντων του Τζέιμς Χάρντεν απέναντι στην παλιά του ομάδα των Θάντερ και το triple-double του ΛεΜπρον Τζέιμς εναντίον των Σίξερς, μέσα από τη μαγεία της phantom κάμερας του NBA, που μας φέρνει πιο κοντά στο παιχνίδι απ’ όσο ποτέ φανταζόμασταν ότι θα βρεθούμε.

Ο Τζέιμς Χάρντεν στο ματς των Ρόκετς εναντίον των Θάντερ τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης τα έκανε όλα, τα έβαζε όλα, ήταν ασταμάτητος, για να οδηγήσει την ομάδα του στο 122-119, κάνοντας ρεκόρ καριέρας σε πόντους. Ο Χάρντεν έβαλε 46 πόντους με 7/11 δίποντα, 7/8 τρίποντα και 11/12 βολές, με 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, γράφοντας 54 στο per (το efficiency rating που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί, ουσιαστικά το δικό μας ranking χωρίς κερδισμένα φάουλ και φάουλ που έκανε ο κάθε παίκτης). Οι στιγμές από το απίστευτο ματς του Χάρντεν (46 πόντοι με 19 σουτ και 12 βολές!):

Τα ξημερώματα της Κυριακής οι Χιτ έπαιζαν στη Φιλαντέλφια με τους Σίξερς, σε ματς που κέρδισαν με 90-114, για να φτάσουν στη 10η συνεχόμενη νίκη τους. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έκανε το 35ο triple double του στο παιχνίδι, (2ος από τους εν ενεργεία παίκτες πίσω από τα 107 του Τζέισον Κιντ, με μόνη ουσιαστική απειλή τον Ρόντο που έχει 18) και μετά το είπε χωρίς να… κρύψει λόγια: «Θα έμενα μέσα μέχρι να το κάνω. Δεν θα το άφηνα να μου ξεφύγει. Σε τόσα πολλά παιχνίδι το έχω χάσει για μία ασίστ ή για ένα ριμπάουντ. Δεν θα έβγαινα έξω».

Ο Τζέιμς είχε 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ σε 32 λεπτά στο ματς και το NBA με τη phantom κάμερά του μας φέρνει μια ανάσα από το παιχνίδι του Αμερικανού αστέρα:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *