Home / NBA / Το Age of Basketball στο TD Garden της Βοστόνης!

Το Age of Basketball στο TD Garden της Βοστόνης!

Την περασμένη εβδομάδα το Age of Basketball βρέθηκε στη Βοστόνη και δεν θα μπορούσε παρά να επισκεφτεί το σπίτι των Σέλτικς και να παρακολουθήσει αγώνα τους. Το βράδυ της 6ης Νοεμβρίου, οι Σέλτικς έπαιξαν με τους Γιούτα Τζαζ και το Age of Basketball ήταν εκεί, μεταφέροντάς σας την εμπειρία του, αλλά παράλληλα παρουσιάζοντας βίντεο και φωτογραφίες από τον αγώνα!

«Η είσοδος στο TD Garden φέρνει ακριβώς εκείνο το συναίσθημα που περιμένεις. Ο εκφωνητής, τα φώτα, η παρουσίαση, η ατμόσφαιρα. Ο συνειρμός για τις πιο αγαπημένες μπασκετικές στιγμές του καθενός είναι άμεσος. Νύχτα να βλέπεις τα πρωταθλήματα των Μπουλς, το MVP του Νοβίτσκι, ακόμα και να παίζεις NBA Live στο δωμάτιό σου. Όλα ξετυλίγονται αληθινά πια μπροστά στα μάτια σου.

Στο γήπεδο δύο ομάδες μέτριες. Πρώτη σκέψη: “οι καλές ευρωπαϊκές ομάδες θα τις κέρδιζαν εύκολα αυτές”. Τις μπασκετικές σκέψεις όμως τις διώχνεις γρήγορα από το μυαλό σου. Είσαι εδώ για την ατμόσφαιρα. Κι ας μη γεμίζουν το Noise Meter που εμφανίζεται στο φωτεινό πίνακα και καλεί τον κόσμο να φωνάξει για να πιάσει “κόκκινο”.

Τα φώτα στην εξέδρα χαμηλωμένα, όλο το φως του γηπέδου πάει στο παρκέ. Εκεί ξετυλίγεται η ουσία. Θέατρο, σκέφτεσαι. Και δεν είναι μόνο ο αγώνας. Είναι οι cheerleaders, είναι τα ακροβατικά, είναι η βράβευση του local hero που έπεσε την προηγούμενη εβδομάδα στις γραμμές του τρένου για να σώσει μια γυναίκα, είναι μια σύντομη επίδειξη της προπόνησης της ομάδας κοριτσιών των Celtics, είναι μικρά αερόστατα με δώρα που πέφτουν από το ταβάνι. Το ταβάνι. Εκεί που αναπαύονται ο Ρεντ Άουερμπαχ, ο Μπιλ Ράσελ, ο Μπομπ Κούζι, ο Τζον Χάβλιτσεκ, ο Κέβιν ΜακΧέιλ, ο Λάρι Μπερντ και πολλοί άλλοι. Έχουν πολλούς από δαύτους στη Βοστόνη. Θρύλοι που πέρασαν από το παρκέ που κάθεσαι και κοιτάζεις. Δεν υπάρχουν φανέλες στην οροφή, μόνο λάβαρα κρεμασμένα με όλους τους αριθμούς που έχουν αποσυρθεί μαζί. Υπάρχει αλήθεια ανάγκη να θυμίζεις ποιος είναι ποιος στον κόσμο των Σέλτικς; Ιερό συναίσθημα ακόμη και στο άκουσμα των ονομάτων.

Α και στο τέλος, ο κόσμος σηκώνεται και φεύγει. Με μια μικρή βόλτα στους διαδρόμους του γηπέδου για να χαζέψεις αφίσες, λάβαρα, μνήμες, και μαγαζιά. Ούτε σπασμένες καρέκλες, ούτε πεταμένα κέρματα, ούτε χορός και βρίσιμο του αντιπάλου. Συνεχίζουμε πολιτισμένα τη διασκέδασή μας, κομμάτι της οποίας για αυτό το βράδυ ήταν ο αγώνας. Καλωσορίσατε στην εναλλακτική διάσταση…

Βοστόνη: Αντώνης Κουσούλης»

Το βίντεο του Age of Basketball από τον αγώνα:

Φωτογραφίες από τη βραδιά:


About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *