Home / NBA / «He can’t miss! He’s not human!»

«He can’t miss! He’s not human!»

Οι Μπρούκλιν Νετς κέρδισαν με 130-94 τους Φιλαντέλφια Σίξερς για να βελτιωθούν στο 9-15, σε μια δύσκολη ως τώρα χρονιά, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Τζο Τζόνσον, ο οποίος έκανε απίστευτα πράγματα στην 3η περίοδο του αγώνα. Σε ένα δωδεκάλεπτο που οι Νετς κέρδισαν με 42-25 επιμέρους σκορ, ο Τζόνσον είχε 29 πόντους με 8/10 τρίποντα 2/3 δίποντα και 1/1 βολή!               

Ο Τζόνσον έφτασε τα 10 τρίποντα στο τέλος της 3ης περιόδου με τα αδιανόητα κατορθώματα που είχε σε αυτή, αλλά επέλεξε να μην παίξει στο 4ο δωδεκάλεπτο, θέλοντας να ξεκουραστεί, αλλά και να βοηθήσει τους παγκίτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Έτσι, δεν κυνήγησε τους Κόμπι Μπράιαντ και Ντόνιελ Μάρσαλ που συνεχίζουν να έχουν το ρεκόρ με 12 τρίποντα σε ένα ματς. Πάντως, ισοφάρισε το ρεκόρ NBA για εύστοχα τρίποντα σε μία περίοδο με τα 8 που έβαλε στο 3ο δωδεκάλεπτο.

Και απ’ την άλλη, οι Σίξερς περνούν μια πολύ δύσκολη φάση. Στα τελευταία 2 παιχνίδια τους έχουν δεχτεί 269 πόντους και 42 τρίποντα, με τους αντιπάλους τους να κάνουν αμφότεροι ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου τους σε εύστοχα τρίποντα. Μακρά και ατελείωτη η σεζόν…

Το 10ο τρίποντο του Τζόνσον (26 δευτερόλεπτα μετά το 9ο) δεν το πρόλαβε… ούτε ο πίνακας με τα στατιστικά, που είχε μείνει στα 9 εύστοχα μετά από 3 περιόδους. Ο Τζόνσον τελείωσε το ματς με 37 πόντους σε 30 λεπτά με 13/20 σουτ, ανάμεσά τους 10/14 τρίποντα, συν 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Το απίστευτο δωδεκάλεπτο του Τζόνσον με τους 28 εντός παιδιάς πόντους που έβαλε σε αυτό:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *