Home / NBA / «Ο Μάικλ Τζόρνταν της κράμπας»

«Ο Μάικλ Τζόρνταν της κράμπας»

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς αποχώρησε από τον 1ο τελικό του NBA με κράμπα περίπου 4 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, με τους Χιτ να χάνουν από τους Σπερς. Ο λόγος ήταν μια κράμπα που έπαθε στον μηρό λόγω, όπως είπαν ο ίδιος και οι Χιτ, της υψηλής θερμοκρασίας στο γήπεδο των Σπερς, όπου το κλιματιστικό δεν λειτουργούσε και ο αγώνας διεξήχθη με 30+ βαθμούς. Και μετά… τον παρέλαβαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!                           

«Οι μύες μου έκαναν σπασμό στα δέκα δέκατα της έντασης. Το καλύτερο πράγμα που είχα να κάνω ήταν να μην κουνηθώ», είπε ο Τζέιμς μετά το ματς, για να προσθέσει ότι σε τέτοια ζέστη είχε να παίξει από το Λύκειο.

Από εκεί και πέρα, αυτό που ακολούθησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ένα άνευ προηγουμένου καμμένο πικάρισμα και τρολάρισμα του Τζέιμς, από τους απλούς φιλάθλους μέχρι… την Gatorade, το Fox Sports και το Sport Illustrated!

Το SI έφτιαξε βίντεο με αναφορά στα Tweets για την κράμπα του Τζέιμς και τον μοναδικό τίτλο…

Αυτή, πάντως, που ήταν σε μεγαλύτερη ρέντα απ’ όλους ήταν η Gatorade, η οποία προς στιγμήν βρέθηκε απολογούμενη, αφού για κάποιο λόγο όλοι θεώρησαν ότι ήταν δική της ευθύνη η κράμπα του Τζέιμς. Όμως, απ’ ότι φάνηκε το χειρίστηκε μια χαρά:



Πέραν αυτών, το Twitter έχει γεμίσει με φωτογραφίες από τύπους με εμφανίσεις των Σπερς που κρατάνε στα χέρια ανά δύο έναν τρίτο για να τον «βγάλουν εκτός παρκέ», όπως έγινε χτες με τον Τζέιμς. Το νέο trend έχει και όνομα, Lebroning!

Το trend έφτασε μέχρι και το FOX Sports του Σαν Αντόνιο, όπου ο Μάικ Γκαρόφαλο βοηθούσε τον Μάικ Χερνάντεζ στο στούντιο:

Βεβαίως υπήρξε και η απαραίτητη αναφορά στον Λανς Στίβενσον και το διάσημο πλέον φύσημα του αυτιού:

Αλλά και η… “μαρτυρία” της μασκότ των Σπερς:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *