Home / NBA / Με ανατροπή οι Χιτ, καυγάς ΛεΜπρον-Τσάλμερς! (vid.)

Με ανατροπή οι Χιτ, καυγάς ΛεΜπρον-Τσάλμερς! (vid.)

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έπαιξε στο παιχνίδι των Μαϊάμι Χιτ απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς παρά τον τραυματισμό στον αστράγαλο και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που η ομάδα του κέρδισε το παιχνίδι με 97-94. Στην 3η περίοδο παραλίγο να πιαστεί και στα χέρια με τον Μάριο Τσάλμερς, όταν οι δυο τους άρχισαν να αλληλοκατηγορούν ο ένας τον άλλο για αδράνεια στην άμυνα σε τρίποντο του Πολ Τζορτζ.

Τελικά, οι ψυχραιμότεροι στον πάγκο των Χιτ τους απομάκρυναν (στο τάιμ άουτ λίγο μετά το σουτ), με το περιστατικό αυτό να λειτουργεί και ως έναυσμα για την αντεπίθεση των Χιτ.

Το τρίποντο του Τζορτζ έφερε το ματς στο 47-56 στην 3η περίοδο, ο ίδιος συνέχισε με 5 ακόμα πόντους για το 49-63 με 7:56 πριν το τέλος του δεκαλέπτου. Ο καυγάς που είχαν ξεκινήσει Τζέιμς και Τσάλμερς στο πρώτο τρίποντο για το ποιος… έφταιγε, συνεχίστηκε και μετά τα δύο επόμενα εύστοχα σουτ του Τζορτζ, με τον Σπέλστρα να παίρνει τάιμ άουτ, αλλά τον Τσάλμερς να πηγαίνει πάνω από τον Τζέιμς και να τον «ψέλνει», προφανώς σε συνέχεια των όσων θα είχαν γίνει νωρίτερα. Ο ΛεΜπρον πετάχτηκε για να του ορμήσει, αλλά οι συμπαίκτες του τον κράτησαν (βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ο Τζέιμς δεν πήγε και να σκοτώσει τον Τσάλμερς, απλώς να δείξει επιθετικός απέναντι στα όσα άκουγε).

Οι δυο μπήκαν στο παρκέ μετά το τάιμ άουτ και προσπάθησαν… πολύ να δείξουν ότι το επεισόδιο είχε λήξει και όλα ήταν μέλι-γάλα, ο Τζέιμς κατέβασε την μπάλα και πάσαρε στον Τσάλμερς, εκείνος πήγε να ανταποδώσει τη χάρη για να μη φανεί «μικρότερος» και τελικά έδωσε… πάσα στον Πολ Τζορτζ που ήταν ανάμεσά τους.

Οι Χιτ χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να ξεπεράσουν το «σοκ» του καυγά των δύο παικτών τους, στο 5:43 πριν το τέλος της περιόδου το σκορ ήταν 53-68, με το ματς να ανήκει στην παρέα του ΛεΜπρον από εκεί και πέρα, που 11:02 πριν το τέλος του ματς, με σερί 8-20 είχε πλησιάσει στο 73-76.

Ο Τζέιμς στο 4ο δεκάλεπτο είχε μόλις 5 πόντους με 2/2 βολές και 1/3 σουτ, αλλά έδωσε την ασίστ σε 4 από τα 5 τελευταία εντός παιδιάς καλάθια των Χιτ και έκλεψε και την μπάλα από πάσα του Χιλ στα 14 δευτερόλεπτα με το σκορ στο 95-94. Από εκεί και πέρα ο Ουέιντ είχε 9 πόντους στην περίοδο, ενώ ο Ρέι Άλεν, σε μια μέτρια βραδιά, έβαλε τους 5 τελευταίους των Χιτ, το τρίποντο για το 95-92 και 2/2 βολές για το 97-94, με τον Τζορτζ να αστοχεί στην εκπνοή. Εν ολίγοις, με τέτοιο ρόστερ που έχουν οι Χιτ, δεν ξέρεις από πού θα σου ‘ρθει.

Οι Πέισερς ήταν 7 πόντους μπροστά με 3:10 για το τέλος αλλά είχαν 0/5 εντός παιδιάς μετά και δέχτηκαν 12-2 σερί.

Ο Τζέιμς είχε 24 πόντους με 8/14 σουτ και 7/7 βολές, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 3 κλεψίματα, ο Ουέιντ ήταν πρώτος σκόρερ με 32 πόντους και 15/25 σουτ, ενώ ο Μπος είχε 15 πόντους και 8 ριμπάουντ. Απ’ την άλλη ο Τζορτζ είχε 25 πόντους με 8/16 σουτ, 7/8 βολές, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα, και ο Ουέστ 23 πόντους με 8/15.

Το βίντεο με το καυγαδάκι ΛεΜπρον-Τσάλμερς:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *