Home / NBA / Δεν τον σταμάτησαν ούτε με μπουνιές

Δεν τον σταμάτησαν ούτε με μπουνιές

Ο Μπλέικ Γκρίφιν ήταν ασταμάτητος στη νίκη των Λος Άντζελες Κλίπερς επί των Φίνιξ Σανς με 112-105 γράφοντας 29 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 37 συνολικά σε 32 λεπτά συμμετοχής με 88% εντός παιδιάς. Στο τελευταίο τρίλεπτο του ματς δεν έπαιξε καθότι είχε αποβληθεί με 6 φάουλ, ενώ λίγο νωρίτερα είχε αρπαχτεί στα χέρια με τον Π. Τζ. Τάκερ, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να αποβληθεί από το ματς επειδή τον χτύπησε.

Ο Γκρίφιν ήταν πιο καυτός από ποτέ και είχε στον αγώνα 14/16 σουτ και 9/10 βολές, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 37 πόντους με 88% εντός παιδιάς, γράφοντας 8/8 σουτ έξω από τη ρακέτα. Έτσι ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του σε εύστοχα σουτ εντός παιδιάς, ενώ τα 8/8 εκτός ρακέτας ισοφάρισαν τα περισσότερα σουτ που έχει βάλει σε παιχνίδι έξω από τη ρακέτα. Στο πρώτο δωδεκάλεπτο είχε 22 πόντους με τους Σανς να έχουν όλοι μαζί 23.

Με 5:28 για το τέλος πάλεψε με τον Τάκερ για ένα ριμπάουντ και έπεσαν στο παρκέ, με τον Γκρίφιν να πέφτει πάνω στον Τάκερ, τον Τάκερ να του σκάει μια μπουνιά (ας πούμε μπουνιά, όπως λέει και το υστερόγραφο) και τους δυο τους να χρειάζεται να χωριστούν από τους υπόλοιπους, τους διαιτητές να βλέπουν το ριπλέι και να αποβάλουν τον Τάκερ:

Οι εντός παιδιάς πόντοι του Γκρίφιν στο ματς:



Νίκος Κουσούλης

Υ.Γ.: Μπουνιά της πλάκας δηλαδή, γιατί υπάρχουν… μπουνιές και μπουνιές. Μάλλον χρειάζεται ιδιαίτερα από τη Σανέλ Χάρισον:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *