Home / NBA / Κόλλησε και τον εκφωνητή γηπέδου ο Κιούμπαν…

Κόλλησε και τον εκφωνητή γηπέδου ο Κιούμπαν…

Ο εκφωνητής γηπέδου των Ντάλας Μάβερικς, Σον Χιθ, κατάφερε να τιμωρηθεί από το NBA για σχόλια που έγραψε στο Twitter, με τη λίγκα αρχικά να τον αποκλείει για 2 αγωνιστικές αι στη συνέχεια να αλλάζει την ποινή σε 25.000 ευρώ πρόστιμο. Ποιος είναι ο Σον Χιθ; Προφανώς ούτε οι φίλοι των Μάβερικς δεν ξέρουν, αφού ο Χιθ έγραψε τα σχόλιά του με κοινό… 253 ατόμων, αφού τόσους followers έχει στο Twitter. Follower και κατοστάρικο δηλαδή…               

Ο Μαρκ Κιούμπαν, πάντως, είπε αυτό που θα περίμεναν όλοι να πει ο Μαρκ Κιούμπαν: «Το όλο θέμα είναι ένας ανεμοστρόβιλος σε μια λεκάνη. Τραβήξαμε το καζανάκι και πήγαμε παρακάτω. Δεν μπορώ καν να πω πόσο σημαντικό είναι να έχεις μια μαγική ατμόσφαιρα στα παιχνίδια και μετά κάποιος να πωρώνεται όπως πωρώνομαι εγώ και μετά να τον κριτικάρω επειδή στην ουσία έκανε αυτό που κάνω εγώ; Θα ήμουν αηδιαστικά υποκριτής αν το έκανα», είπε ο Κιούμπαν ανακοινώνοντας ότι η δουλειά του Χιθ είναι ασφαλής.

Ο Χιθ «το έχασε» μετά την ήττα των Μάβερικς απ’ τους Ουόριορς την Πρωταπριλιά στην παράταση, όταν την επόμενη ημέρα το NBA ανακοίνωσε ότι θα έπρεπε να έχει μετρήσει ως «goaltending» (τάπα στην κάθοδο) το σουτ του Μόντα Έλις που θα έβαζε τους Μάβερικς μπροστά 16 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της παράτασης και το τάπωσε ο Ζερμέν Ο’ Νιλ. Πήγε την οργή του στο Twitter, αλλά το NBA δεν είχε κάτι καλύτερο να ασχοληθεί προφανώς και τον τιμώρησε.

Η λίγκα, παρότι το ESPN ανακοίνωσε ποινή 2 αγωνιστικών, είπε ότι ποτέ δεν τον τιμώρησε με 2 αγωνιστικές, αλλά ότι «συζητήθηκαν πολλών ειδών ποινές πριν παρθεί η απόφαση», δηλαδή το πρόστιμο.

Βέβαια, για κάποιον που έχει ήδη πληρώσει εδώ και 14 χρόνια περισσότερα από 1.9 εκατομμύρια δολάρια σε πρόστιμα για τις δηλώσεις του για τους διαιτητές, τα 25.000 δολάρια είναι αστείο ποσό (εκτός του ότι είναι αστείο ποσό και σε σχέση με τα όσα έχει), γι’ αυτό και ο Κιούμπαν το είδε ψύχραιμα. Ή, μήπως, να φταίει ότι λίγο νωρίτερα οι Μάβερικς είχαν κλειδώσει θέση στα πλέι οφς και λογικά και 250.000 δολάρια να ήταν το πρόστιμο πάλι δεν θα κατάφερνε να του χαλάσει τη χαρά;

Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *