Home / NBA / Και ο Scal να δείχνει το δρόμο (προς τον τίτλο)!

Και ο Scal να δείχνει το δρόμο (προς τον τίτλο)!

 Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2009

ΔΙΔΑΞΕ ΞΑΝΑ

Το απόλυτο είδωλο έκανε ένα τελευταίο μάθημα και μετά θα πάει στη Βοστόνη για να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Μάρμπερι, λέει, συμφώνησε με τους Νικς στο buyout του συμβολαίου του. Εδώ γελάνε. Ο Στέφον περίμενε ως την τελευταία στιγμή που είχε δικαίωμα να φύγει, αφού σε λίγες μέρες εκπνέει η προθεσμία.

Πέραν τούτου, οι πληροφορίες λένε ότι… χάρισε στους Νικς 2+ εκατομμύρια δολάρια από τα 20.8 που θα έπαιρνε φέτος. Άρα, πάει στα 18.5 εκατομμύρια δολάρια περίπου, συν το 1,3 που θα πάρει από τους Σέλτικς… 20 εκατομμύρια. Ουσιαστικά, δηλαδή, τους ανάγκασε να του πληρώσουν όλο το συμβόλαιο. Άρχοντας.

Οι Νικς είπαν το αμίμητο ότι άφησαν τον Μάρμπερι να φύγει επειδή ήταν συνεργάσιμος και δέχτηκε τη μείωση αποδοχών. Βέβαια, η Νέα Υόρκη με τον φόρο πολυτελείας που πληρώνει για το απίστευτο ρόστερ της, γλίτωσε κάτι λιγότερο από 5 εκατομμύρια δολάρια έτσι.

Βέβαια, έχει να παίξει από πέρσι το Γενάρη ουσιαστικά, είναι βεντέτα, είναι περίεργος χαρακτήρας, αλλά μάλλον οι Σέλτικς… δεν ιδρώνουν. Είναι κολλητός του Γκαρνέτ, ενώ Πιρς και Άλεν τον θέλουν. Θέλετε κι άλλα; Ο Άλεν είπε: «Ο Ρίβερς ξέρει να προπονεί όταν παίζουμε. Το πόσο δεμένοι θα είμαστε και πόσο έτοιμοι σε κάθε ματς, είναι δουλειά των βετεράνων παικτών της ομάδας. Κι εμείς είμαστε καλοί σε αυτό». Όχι που θα άφηνε περιθώρια. Κι εγώ πάντως πιστεύω ότι ο Μάρμπερι θα «δέσει» στους Σέλτικς, ενώ θεωρώ ότι πια τους κάνει το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Μην ξεχνάτε ότι πήραν και τον Μίκι Μουρ μαζί, που είναι σκληρός και θα βοηθήσει. Αν αναλογιστούμε ότι έφυγαν ο Κασέλ (που δεν είχε παίξει καθόλου και είχε ρόλο… βοηθού προπονητή) και ο Πάτρικ Ο’ Μπράιαντ οι Σέλτικς μεταμόρφωσαν το ρόστερ τους…

Όσο για την απόκτηση του Μουρ; Ο Ντοκ Ρίβερς είπε κάτι που πρέπει όλοι να ακούσετε: «Το τάιμινγκ δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Αυτή τη στιγμή έχουμε τον Σκαλαμπρίνι και τον Γκαρνέτ τραυματίες». Το καταλάβατε ότι είπε πρώτα το όνομα του μεγάλου Μπράιαν ε; Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Πρώτο πάντα σου έρχεται το όνομα του πιο σημαντικού. Scalabrine rules!

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *