Home / NBA / Με 6 παίκτες στη φάση του ματς οι Σπερς!

Με 6 παίκτες στη φάση του ματς οι Σπερς!

Οι Ντάλας Μάβερικς κέρδισαν τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 113-111 στο 6ο παιχνίδι της σειράς, για να ωθήσουν το ζευγάρι σε 7η αναμέτρηση. Η φάση που έκλεψε την παράσταση στον αγώνα έγινε 1.3 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, όταν οι Σπερς μπήκαν στο παρκέ για το σουτ της νίκης με 6 παίκτες!             

Για καλή τύχη του NBA ο Μόντα Έλις κατάφερε να διώξει την μπάλα εκτός ορίων (τρέχοντας από μακριά προς τον παίκτη που ήταν ολομόναχος γιατί… περίσσευε), πριν αρχίσει να ωρύεται στους διαιτητές ότι οι Σπερς έπαιζαν με 6 παίκτες, αλλά όπως φαίνεται από το βίντεο, ούτε αυτός το κατάλαβε πριν τη φάση. Φαντάζεστε να είχαν σκοράρει οι Σπερς και να είχαν κλείσει τη σειρά με 6 παίκτες στο παρκέ; Από την αντίδραση του Κιούμπαν, ως το απίστευτο φιάσκο για το NBA και τα πλέι οφς. Κάτι σαν αυτό εδώ, δηλαδή…

Ο Έλις φώναζε στους διαιτητές, αναγκάζοντάς τους να «μαζευτούν» για να μιλήσουν, αλλά όπως φαίνεται από το βίντεο ο ένας λέει στον άλλο ότι ο 6ος μπήκε ως αλλαγή μετά που βγήκε η μπάλα έξω (στα 4 δέκατα δηλαδή) και ξαναβγήκε όταν το πήραν χαμπάρι οι Σπερς, οπότε δεν υπάρχει παράβαση. Ό,τι να ‘ναι. Την παράβαση δεν κατάλαβαν ούτε οι σχολιαστές του αγώνα (ούτε καν μετά τη φάση).

Το αν ο Πόποβιτς κατάλαβε πριν τη φάση ότι οι Σπερς έπαιξαν στο δευτερόλεπτο που έκρινε τον αγώνα με… 6 παίκτες και απλώς έκανε την πάπια, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Δείτε το βίντεο:

Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *